pieniądze lubią ciszę.
Dziwne było to dzisiejsze wybicie, ktoś kupił i od razu pojawiły się zlecenia na S jakby przelewanie między kieszeniami.
Trochę to wygląda na zabawy.
Witam, aż chciało by się zacytować autora wątku!
Spółka pomimo masy złych fluktuacji nie spadała wraz z rynkiem od paru miesięcy, teraz szykuje się nam korekta na głównym (spójżcie na RSI eurodolara), więc mamy wybicie z trójkąta gwarantowane, oczywiście góra!
Zasięg: myślę, że ani 0.95 ani psychologiczne 1.00 nie będzie tu poważnym oporem i na 1 świecy podjedziemy do 1.04, troche pokonsolidujemy testując 1.00 i atak na 1.10, w zależności od preferencji rynku, czy def czy ofensywa.
nikt nikogo nie nagania bo nie ma takiej potrzeby, jeżeli masz inne zdanie co do przyszłego zachowania kursu to przedstaw analizę.
Jeżeli się sprawdzi to Ci przyklasnę.
kurs trzymany w ryzach, każdy popyt i ruch i okolice 0,90 dławiony, wygląda na dyskretny skup, popyt niewielki jeszcze, wiec nietrudno o pilnowanie kursu, komuś zależy.... prezio kupował w tych przedziałach, może jeszcze jego kolesie pakują do wora, pozdro
Spółka przy aktualnym kursie 83 gr ma zysk roczny 15 gr na akcję, biorąc pod uwagę ostatnie 4 raporty, wynik może być jeszcze większy po opublikowaniu danych za 4Q. Pokażcie mi ile jest spółek na GPW z takimi wskaźnikami ?
Jak ktoś chce szybkiego zysku niech nie kupuje, ale ja tam trzymam nadal.
pozdrawiam
Wyciagnijcie wnioski - jesli ustawiacie się na 0,82 od paru dni i nie można nic wyhaczyć to trzeba na 0,83 sie ładować. Jak nie to jeszcze wyżej. Ławica leszcza tez ma moc :)
Tak będą wzrosty, jak rynek będzie oczyszczony z akcji, a pan Krzysiu będzie potrzebował gotówki. Tak jak już było. Jeden prezes już tak zrobił z inną spółką.
podobno dopłaty za skojarzoną energię elektryczna pozyskaną między innymi z bio-gazowni
to żyła złota !!!
czy to prawda ?
może ktoś podzieli się wiedzą
dziękuje
Dnia 2012-02-15 o godz. 19:18 ~żyła złota napisał(a):
> podobno dopłaty za skojarzoną energię elektryczna pozyskaną
> między innymi z bio-gazowni
to żyła złota !!!
czy to
> prawda ?
może ktoś podzieli się wiedzą
dziękuje