zamiast obserwuj - popatrz na wyniki - to nie jest bankrut zyskowność cały czas rośnie a wyniki za 2011 będą miłe sersu każdego akcjonariusz - zapomniany papier wrócił do łask ;)
zamiast obserwować - popatrz na wyniki - to nie jest bankrut zyskowność cały czas rośnie a wyniki za 2011 będą miłe sersu każdego akcjonariusz - zapomniany papier wrócił do łask ;)
jeśli mnie pamięć nie myli wszystkie dotychczasowe raporty zamykały się z plusem, a teraz szykuje się powrót do lat z okresu prosperity, tak ze o kurs raczej się nie martwię, pozdrawiam
heh bankruci nie spłacają milionowych pożyczek przed terminem, nie inwestują milionów w nowe technologie, nie podpisują znaczących umów, nie pozyskują inwestorów strategicznych, nie zamykają roku na plusie idt... ale może kończyliśmy różne szkoły....
ps. raporty finansowe są tam gdzie być powinie, wystarczy oprócz zaglądania na forum kliknąć zakładkę obok ...
jak dla mnie spłka przewartościowana wyniki nie powalają
a to że banki kiedyś brały wyżej jakoś mnie nie przekonuje
kupić łatwo wyjść z tego to już inna bajka
Witam, niestety moje doświadczenia z tą spółeczką nie są miłe w 2007 mocno zainwestowałam po 14 zeta :) i niestety mimo dużej sympatii nie zdołałem odrobić tej straty a była bardzo duża :( spółka rzeczywiście mocno teraz nadrabia ale mimo dobrych wyników właściwego podejścia do kwestii opcji nie widzę podstaw do wzrostów na przestrzeni kilku dni o ok 50 %. Sytuacja jest mocna zastanawiająca !!!!! Obecne wyniki jak i również zapowiedzi nie mogą być podstawą takiej skali raczej upatrywałabym ruchów spekulacyjnych. Po tak dużych wzrostach musi dojść do korekty kilka tygodni sytuacja była podobna więc w chwili obecnej raczej obserwuje i czekam na rozwój sytuacji.............
pozd
z tego co pamiętam to spółka miała spore kłopoty przez opcje walutowe, interesowałem się nią trochę jak była poniżej 1 zł ale teraz sytuacja jest zupełnie inna widać że wychodzi z tarapatów co jest dla niej sporym plusem wiele firm sobie nie poradziło
julka nie czekaj aż akcje będą kosztowały 4 czy 5 zł, kupuj już teraz, jeśli masz obawy ustaw sobie stopa, jeśli mam rację i sporo zainwestujesz niebawem odrobisz stratę... czego z całego serca Ci życzę!
Dzięki Olewnik :)
Straciłam serce :) Tak jak napisałam obserwuję, czekam................czas leczy rany :)
Na razie inne spółeczki mogą przynieś dobrą stopę zwrotu.
Pozd