Ktoś napisze że nie dystrybucja tylko akumulacja i skupywanie a ten worek na 69gr to tylko podpucha by mógł jak najwięc sprzedać powyżej 70gr bo ktoś sporo tego. Zacznijcie wrzucać do tego wora po 69gr to zobaczycie jak ktoś go szybko usunie. Gra pod przejęcie już skończona.
Panowie i Drogie piekne Panie kundle szczekają karawana leci na szyczyty.!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem jack sparrow chłopak z Radomia jak Z.S.! z jego siostrzency proszę się mnie o spotkanie .!
Moja rekomendacja 3,5 minimum ponawiam
Może i sam pisałem z sobą ale tylko po to by nowicjuszy ostrzec przed brutalną nagonką na wzrosty kto mnie posłuchał to dziś spokojnie patrzy na kurs. A tak na poważnie...Wy naprawde myślicie że Niemcy zrobią wezwanie na akcje i zapłacą powyżej 1zł???? tyle lat po wojnie a wy dalej wierzycie Niemcom.
Dnia 2012-01-24 o godz. 09:29 ~gregor napisał(a):
> Może i sam pisałem z sobą ale tylko po to by nowicjuszy
> ostrzec przed brutalną nagonką na wzrosty kto mnie
> posłuchał to dziś spokojnie patrzy na kurs. A tak na
> poważnie...Wy naprawde myślicie że Niemcy zrobią wezwanie
> na akcje i zapłacą powyżej 1zł???? tyle lat po wojnie a wy
> dalej wierzycie Niemcom.
A co niemieckie pieniądze ci śmierdzą?
Poczytaj prasę to się przekonasz że jesteśmy bodajże trzecim krajem na świecie w którym Niemcy chcą pracować myśle że tak samo mogą mysleć przedsiębiorcy.
A dowodem tego jest ten list intencyjny. :)
zarząd nie moze zrobić wałą z tego listu to za powazna sparawa, umowa dojdzie do skutu ,blokadaakcji juz jest tego dowodem , pytanie ile akcji obejmie KANZ i jakie będzie rola Hurtimexu, tak czy inaczej kurs nie bezie ponizej 1zł wartośc spółki bedzie owiele wyzsza , za akcje bedzie trzeba płacuc 2,5zł-3,5zł ,teraz jest wyrywanie wszystkiego co sie da , na kazdym poziomie kto moze ten inwestuje w akcje hurtka ,
Wszystko to pięknie piszecie. List intencyjny jest ale to tylko list a nie umowa...pamiętajcie o tym. A jeśli Niemcy wejdą w to to myślicie że po to abyś Ty Ty Ty i Ty i Tamten zarobili???? oni wejdą jak najtajszym kosztem by jak najwięcej wyciągnąć. W dobie kryzysu tymbardziej nie jest powód by przepłacać. Natomiast 2zł lub 3zł to tylko Wasze rozbudzone nadzieje które zostaną szybko zweryfikowane. Blokady to prawda poczynili ale na część swych pakietów i to dużo mniejszą część a to co mają opylają przy tych wzrostach obecnych bo Niemcy im 70gr nie dadzą. Jak dostaną 30gr to będzie sukces.
Dnia 2012-01-24 o godz. 09:43 antrob napisał(a):
> zarząd nie moze zrobić wałą z tego listu to za powazna
> sparawa, umowa dojdzie do skutu ,blokadaakcji juz jest tego
> dowodem , pytanie ile akcji obejmie KANZ i jakie będzie
> rola Hurtimexu, tak czy inaczej kurs nie bezie ponizej 1zł
> wartośc spółki bedzie owiele wyzsza , za akcje bedzie
> trzeba płacuc 2,5zł-3,5zł ,teraz jest wyrywanie wszystkiego
> co sie da , na kazdym poziomie kto moze ten inwestuje w
> akcje hurtka ,
same lock upy to gwarancja zawarcia umowy,poczytajcie sobie wiadomości u żródla(stronka hurtimexu) i przestańcie się gorączkować,gdybym był potencjalnym inwestorem to bym się cieszył z tak płochliwego akcjonariatu bo mógłbym kupić akcje za free:)
kto ucieka? jakie 0,30zł,za akcje ??? kryzys?? to wymysł finansiery , wszyscy produkuja ,kupuja , bawia sie , to co teraz jest na hurtku topsychoza taka sama jak z kryzysem , cała giełda odbija , kilku cwanych sie obłowi i beda sie smiac z takich jak my ze w bajki wierzymy , kurs jest w trendzie wzrostowym , i na ta chwile go nic nie zatrzyma ,do momentu podnia informacji o zerwaniu negocjacji umowy , ale tego nie moga zrobic , byli by skończonymi głupkami , maja c taka szanse odbicia sie , wiec nie ma co spekulowac ze niemcy kupia po 30 gr a spółka jes do bani , i jest dystrybucja , kurs jest dobrze prowadzony , kto siedzi na giełdzie długo to widzi i wie ze jest O>K>