• bedzie ok :) Autor: ~pan dynamo [78.88.206.*]
    j/w - analiza OK, sygnał kupna tez jest, jedynie czego nie ma to normalnych ludzi grajacych na tym papierze, ja rozumie kupic za 8gr i ustawic sie na 9gr, ale ci co kupuja po 9 i ustawiaja sie na 10gr sami sobie odbieraja zysk! Wczoraj pisałem ze dzis juz bedzie ponad 6 baniek na sprzedazy... Patafiany kupuja po 9 i zaraz ustawiaja sie na 10gr. Jeszcze 2 tygodnie temu bylo okolo 3 milionow akcji. W takim tepie to za miesiac bedzie 10 baniek na zleceniu sprzedazy..... Porazka, na kazdym papierze inaczej sie gra, na akcjaqch co sa po kilka groszy nigdy nie wolno ustawiac zlecenia sprzedazy jesli papiera jest nawalone, a w tym wypadku wlasnie tak jest... no i kto kupi po 10 gr jak widzi taka pule ? Sami odstraszacie kupujacych od zakupu po 10gr! Cale szczescie ze nie wysypuje sie wiekszosc osob tylko leszcze sprzedaja po 9 i 8 gr .... No ale tak to jest jak na gieldzie mamy do czynienia z amatorszczyzna... Kupi jakis burak po 9 gr i zaaz widzi ze ma 10% i ustawia sie na 10gr, a kolejka taka ze moze i tego juz nie sprzeda.... Jesli nie bedzie dobrego info to mozna sobie palec w D**** wsadzic. Ja juz siedze ponad miesiac i widze co tu sie dzieje..

Pozdrawiam wszystkich szczesliwych posiadaczy Pronoxa :))))
  • Re: bedzie ok :) Autor: ~kkk [95.40.187.*]
    Jedyna nauczka bylby pozytywny zryw przy ktorym te wszytkie akcje bylyby połkniete a pozniej jakby jeden zobacyl 15 gr balby sie wejsc drugi raz bo by pomyslal ze teraz to juz sie nie oplaca bo zaraz poleci i tak analogiczna sytuacja przy 20gr 25gr 35gr i przy 85 gr ci co sprzedali za 10 po kupnie za 9gr to mieliby nie jedna nie przespana noc i tego im zycze:)
  • Re: bedzie ok :) Autor: mwww [194.29.137.*]
    Dołączam się do życzeń:)
  • Re: bedzie ok :) Autor: ~piotr [195.136.33.*]
    Jak ktoś ma wolną gotówę to niech dołoży na kupno za 0,09 :)) dla zrównoważenia :)) parę dni temu kręcił się tu taki tajemniczy inwestor co pokazywał kasę w kolejce za 0,09. może jeszcze wróci :))
  • Ci co kupili za 8 i za 9 ładują specjalnie żeby zwalić kurs. GRA PSYCHO Autor: ~piotr [195.136.33.*]
    Ci co kupili za 8 i za 9 ładują specjalnie żeby zwalić kurs. GRA PSYCHOLOGICZNA
  • Re: bedzie ok :) Autor: ~kkk [95.40.187.*]
    Szkoda tylko.ze nikt nie wchodzi z normalnymi pieniedzmi tutaj niecale 2 mln zł dzis wybiło by kurs prawie 60 % a do tego jakby dodac owczy ped...moze gdy sie uprawomocni uklad wtedy bedzie wieksza odwaga.by.wejsc z wiekszymi pieniedzmi i na to czekamy:)
  • Re: bedzie ok :) Autor: ~MAĆKO [77.252.224.*]
    O CZYM WY LESZCZE MARZYCIE?????!!!!!!!!!

BĘDZIECIE WYSKAKIWAĆ NIEDŁUGO PO 4 GROSZE JEDEN ZA DRUGIM JAK KULE Z BIODRA SZERYFA........
  • Re: bedzie ok :) Autor: ~ja [78.8.140.*]
    Jak posiedza miesiac ,dwa czekajac na realizacje zlecenia to moze sie naucza ? ;)
    a normalni w tym czasie na innych papierach zarobia :)
  • Re: bedzie ok :) Autor: ~rr [159.205.110.*]
    gdyby na S postawic jeszcze wiecej tak z 10-15mln to szybciej mozna by kupic po 9gr (nawet i 8) :) :)
  • Re: bedzie ok :) Autor: ~MAĆKO [77.252.224.*]
    O CZYM WY LESZCZE MARZYCIE?????!!!!!!!!!

BĘDZIECIE WYSKAKIWAĆ NIEDŁUGO PO 4 GROSZE JEDEN ZA DRUGIM JAK KULE Z BIODRA SZERYFA........ HEHEHE
  • Re: bedzie ok :) Autor: ~rr [159.205.110.*]
    Dnia 2012-01-20 o godz. 14:29 ~MAĆKO napisał(a):
    > O CZYM WY LESZCZE MARZYCIE?????!!!!!!!!!

BĘDZIECIE
    > WYSKAKIWAĆ NIEDŁUGO PO 4 GROSZE JEDEN ZA DRUGIM JAK KULE Z
    > BIODRA SZERYFA........ HEHEHE

wiemy , wiemy, wiec po co k.. czlowieku sie powtarzasz!! myslisz , ze ludzie sa slepi i nie widza twojego postu powyzej....
  • Re: bedzie ok :) Autor: ~darky5 [79.186.171.*]
    po 4gr to mnie mozesz w brazową dziure cmoknąć.stać mnie żeby nie oddać także wyżej.
  • Re: bedzie ok :) Autor: rysiek1 [109.196.51.*]
    Wiesz co oznacza środkowy palec w dłoni. To do pesymistów pronka.
  • JESTEM Z WAS DUMNY ŻE TAK SIĘ POTRAFICIE TRZYMAĆ NA STANOWISKU !!! Autor: ~piotr [195.136.33.*]
    j.w. Trzeba się trzymać choćby nawis na 0,10 był jak na Biotonie. Jak się ukształtuje ogon na 0,09 to będzie szła sprzedarz.
  • Re: JESTEM Z WAS DUMNY ŻE TAK SIĘ POTRAFICIE TRZYMAĆ NA STANOWISKU !!! Autor: ~Pan Dynamo [78.88.206.*]
    co do biotona to nie ma nawet jak porownywać bo krauze akcjonariuszy ma w D**** i widac to na kazdym kroku, Mam nadzieje ze w Pronoxie zmienia prezesa bo terazniejszy tez ma chyba malo wspolnego z zarzadzaniem.... Ja jestem dobrej mysli... Chyba ze uzbiera sie 30 milionow akcji na sprzedazy to wtedy czarno to widze... Jak narazie jest OK chociaz jeszcze 1-2 tygodnie temu lepiej to wszystko wygladalo.... CZEKAMY :)
  • Re: JESTEM Z WAS DUMNY ŻE TAK SIĘ POTRAFICIE TRZYMAĆ NA STANOWISKU !!! Autor: ~spostrzegawczy [193.200.150.*]
    Powiem wam że między tymi spółkami: bioton a pronox jest ogromna różnica, ale nie mogę powiedzieć jaka, za to mogę udzielić małej podpowiedzi:

bioton zaczyna się na literkę "b"
    na jaką literkę zaczyna się pronox?
    Ktoś już wie?
    Ten kto zna odpowiedź, widzi różnice :))))
  • Re: JESTEM Z WAS DUMNY ŻE TAK SIĘ POTRAFICIE TRZYMAĆ NA STANOWISKU !!! Autor: ~piotr [94.75.114.*]
    Diametralna różnica jest między wczoraj a przedwczoraj.
    Przedwczoraj poszło ponad 200 000 po 10 gr a wczoraj poszło 2 000 000 po 9 gr.
    Dziś oceniam że mimo wszystko się normuje na plus bo nie schodziliśmy na sprzedaż po 9gr A 300 000 na kupię po 9 i tak jest ok. Jesteśmy ciągle bliżej 10 niż 8 :))
  • Re: JESTEM Z WAS DUMNY ŻE TAK SIĘ POTRAFICIE TRZYMAĆ NA STANOWISKU !!! Autor: ~wróżka [193.200.150.*]
    No widzisz piotr, jest ok, kryzys jest w waszych głowach :)
  • MUSIMY WYTRZYMAĆ NA 0,10 ŻEBY POKAZAĆ CHŁOPOWI ŻE SIĘ POMYLIŁ :)) Autor: ~piotr [94.75.114.*]
    POMOŻECIE ??? :)))
  • Re: bedzie ok :) Autor: ~ddddd [77.236.8.*]
    "Pozdrawiam wszystkich szczesliwych posiadaczy Pronoxa :)))) "

dobre! kawał roku!

szcześliwi posiadacze??? zrywam boki ! :))))))))))))))))))
  • Re: bedzie ok :) Autor: ~Pan dynamo [78.88.206.*]
    no nie bierz juz mnie tak za slowo :P na gpw chyba nikt nie jekst szczesliwym posiadaczem az nie sprzeda :)
  • I:) Autor: ~piotr [94.75.114.*]
    :))) Bo teraz takie czasy że ludziom trzeba tłumaczyć że są szczęśliwi bo sami nie rozumieją :))) Jak zrozumieją że są, to wycofają zlecenia na 0,1 i skoczy na 0,11 i faktycznie będą szczęśliwi :))))
    To taki problem co było pierwsze jajo czy kura ? :))
  • Re: bedzie ok :) Autor: ~chłop z mazur [217.197.76.*]
    Leżę i kwiczę, Panie Dynamo. Ze śmiechu...

Proszę mi wskazać choć JEDNEGO szczęśliwego posiadacza tego gniota... :))))
  • Re: bedzie ok :) Autor: ~Michał [77.253.26.*]
    chłop z mazur..szczęśliwy posiadacz..
  • Re: bedzie ok :) Autor: ~nie licze godzinilat [213.17.201.*]
    Chcesz zarobic na pronoxie, badz czujny obserwuj w dzien I nie spij w nocy :))))
[x]
REGNON 22,41% 0,80 2020-09-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.