• CHŁOP POWIEDZIAŁ Autor: ~obserwaacja [46.205.84.*]
    Autor: ~chłop z mazur [217.197.76.*], 2012-01-06 22:28
    A skąd wiesz, że sąd wysłał uzasadnienie do PKO?
    Re: Historia się powtarza------wielkiej emisji nie bedzie------SPRZEDA
    Autor: ~zbycho- [83.6.174.*], 2012-01-06 23:16
    tego jestem pewien i wysłał 30.12.2011

i
    Autor: ~chłop z mazur [217.197.76.*], 2012-01-06 23:25
    No to jak jesteś pewien, to zmienia postać rzeczy...Tak samo, jak tego, że tu zarobisz...??

A tak na poważnie: a co ma sąd zrobić? Jak Wierzyciel złożył wniosek o uzasadnienie, to musiał mu je wysłać. Ale, jak już pisałem wcześniej, to i tak nic nie da.

Pekao się wkur..w.i.a, bo wie, że wejście w układ z diabłem, jest dla nich gorsze, niż w przypadku, gdyby była upadłość likwidacyjna. Wtedy poczekaliby dłużej, ale dostaliby realnie więcej. Moim zdaniem.

Ukłonem w ich stronę była transakcja z budynkiem i myślę, że po to właśnie rabbity cisnęły z nią przed końcem roku, aby ich ugłaskać i załagodzić problem.

Według mnie PKO nie złoży zażalenia. Względnie, jak złoży, sąd je natychmiast odwali.

Zbysiu, nie martw się: UKŁAD JEST PEWNY. Mówi Ci to chłop z mazur, a wiesz doskonale, ze mi można zaufać...
    Autor: ~zbycho- [83.6.174.*], 2012-01-06 23:25
    tz ż e PKO może popsuć szyki ------wiem ze chcą akcji

Maja czas 14dni od doręczenia na żlożenie zazalenia .

CO BĘDZIE DALEJ ZOBACZYMY------ale WIELKI PLA EMISJI wisi na włosku
    Autor: ~chłop z mazur [217.197.76.*], 2012-01-06 23:31
    Zbycho, emisja będzie, tak samo z resztą, jak i będzie układ. Zrozum to w końcu. Tu karty są już rozdane parę miesięcy temu...
    /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

CHŁO POWIEDZIAŁ -====ZAŻALENIA nie bęszie === jest

CHŁOP.............................==EMISJA BĘDZIE=== nie będzie

CHŁOP STRASZY ile wlezie i po co i dla KOGO
  • Re: CHŁOP POWIEDZIAŁ Autor: ~wymiotnik pospolity [193.200.150.*]
    Ale wy macie cierpliwość ludzie, no chyba ze to wasza praca, a te sesje jakie długie... aż nie chce się obserwować :)) Będzie w najbliższym czasie napewno podbitka, ale czy warto poświęcać tyle czasu na czcze gadanie :) Bez odbioru :) Do zobaczenie przy 0,30zł :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Re: CHŁOP POWIEDZIAŁ Autor: ~As [83.11.31.*]
    Tylko co spowoduje to,że będą kupować po 0,30,skoro nie biorą po 0,10? Czy tylko czysta spekuła?
  • Re: CHŁOP POWIEDZIAŁ Autor: ~Legolas [188.146.85.*]
    Nawet jakby na 1zł wzrócił to chętnych do kupowania by nie brakowało a teraz prawie nikt nie kupuje bo nie rośnie a po co leszcz ma kupować coś co stoi w miejcu od kilku tygodni!.Teraz kupują tylko ci co wierzą lub wiedzą że bedzie dobrze albo ci co mają jeszcze kaske na uśrednianie i uśrednieją !.Ja to źle przez pazerność rozegraĺem i kasy już nie mam !.
  • Re: CHŁOP POWIEDZIAŁ Autor: ~mistrzuniu [87.105.235.*]
    CHŁOP POWIEDZIAŁ
    w grudniu 2011 zegnam was !!!
    I CO NADAL PYTAM W JAKIM CELU ZOSTALES NIE WYKONALES PLANU W GRUDNIU I MUSISZ JESZCZE POTRUC I TAK JUZ NIZEJ KURSU NIE ZBIJESZ JAK CHODZILES DO SZKOLY TO ODPOWIEDZ CALYM ZDANIEM!!!

[x]
REGNON 22,41% 0,80 2020-09-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.