Ci co sprzedają teraz nie trzymają ciśnienia. Zby szybko się poddają. Te obroty przy wzroście ponad 15% muszą coś więcej znaczyć niż tylko jakąś zabawę akcjami.
- Spółka ma za sobą kwartał, na który przypadał bożonarodzeniowy szczyt sezonu. Dodatkowo uruchomiony jest już nowy zakład i spółka nie ponosi dodatkowych kosztów związanych z logistyką i wynajmem powierzchni magazynowej (według wcześniejszych zapowiedzi oszczędności powinny wynosić około 100-150 tys. miesięcznie) co spowoduje, że wyniki jakie zaprezentuje spółka mogą okazać się kolejnym rekordem.
Tekst skopiowany z stockWatch bardzo pozytywne info. :)) A wiec czekamy na wyniki ;) Ja nie sprzedaje :))
Dnia 2012-02-02 o godz. 08:22 ~Marc napisał(a):
> - Spółka ma za sobą kwartał, na który przypadał
> bożonarodzeniowy szczyt sezonu. Dodatkowo uruchomiony jest
> już nowy zakład i spółka nie ponosi dodatkowych kosztów
> związanych z logistyką i wynajmem powierzchni magazynowej
> (według wcześniejszych zapowiedzi oszczędności powinny
> wynosić około 100-150 tys. miesięcznie) co spowoduje, że
> wyniki jakie zaprezentuje spółka mogą okazać się kolejnym
> rekordem.
Tekst skopiowany z stockWatch bardzo pozytywne
> info. :)) A wiec czekamy na wyniki ;) Ja nie sprzedaje :))
Czyli mamy dobre fundamenty i sprzyja nam analiza techniczna. Jak na mój gust właśnie mamy podręcznikową formację spodka :) która sprzyja długoterminowym wzostom.
Obroty coraz większe + wieksza aktywnosc forumowiczów, jak na razie obserwujemy duża falę wzrostową pozniej mala spadkowa i znowu duża wzrostowa:)) Pomału do przodu ;))
Dzisiejszy dzień pokazał, że AT obiecujące, funamety OK (nieprzejmowałbym się stosunkiem C/Z, ponieważ helio ma zasobą dużą inwestycję w większości skredytowaną) a akcje spadają na dość dużych obrotach. Niewidzialna ręka rynku, czy spekulacja?