to chyba pozamiatane, powoli lecz w gore.... jezeli nic sie nie rypnie w strefie euro to o dotychczasowym kursie w marcu raczej zapomnijmy....wrrrrrrrrrrrr
Zenek Ty to mało inteligentny jesteś nie obrażając Cie ale to prawda ja "przyjacielu" kupowałem po 10-11 zł a sprzedawał będę tobie po 40 hehehehe tym się różnimy...............
ale w którym roku mistrzu kupowałeś, bo na pewno nie w ubiegłym.
Naganiałeś cały czas na wzrosty, a kurs i tak swoje. Prawda jest taka, że wzrosty będą, jak ten cały smród kryzysowy w końcu skończy i na nic Twoje naganianie, to Ci każdy powie co zna się choć troszkę na inwestycjach giełdowych.
naganiać to możesz Ty nie odróżniasz prawdziwej wartości od pieprzenia frazesów a ja kupuję ropki od 2008 roku i osobiście się cieszyłem z ceny ok 10 zł bo to tak jakby kupować markowy samochód za 1/4 ceny ale Ty tego nie zrozumiesz.....chyba
zenu Ty będziesz kupował jaj skonczy się smród kryzysowy, jak napiszą ci w gazetach, że jest hossa, że kryzys się skonczył itp. Tyle że wtedy akcje będą już dużooooooo droższe, bo rynki finansowe reagują dużo wczesniej niż tobie się wydaje. Dobrze olo napisał wyżej, że będzie Ci sprzedawał Ropczyce po 40 zł, jak już wszyscy będą pewni, że kryzys się skonczył:))
może być tak,że za 40 zł nikt nie bedzie chcial sprzedac, jezeli wejdzie inwestor finansowy to realne staje sie mnożenie przez 3 ceny za jaka sie kupowalo....przy dobrych 2ch kwartalach powyzej 50 moim skromnym zdaniem realne
Uważasz że na Ropczycach nie jest cicho ??? zobacz kolego na obroty!!! jak będzie głosno obtoty będą w milionach złotych, a nie jak teraz w tysiącach. Ale tak własnie to wygląda. Jak jest tanio to i obroty są niewielkie, a jak zaczyna byc drogo to i obroty są bardzo duże.
Uwazam ze kazdy mial swoje doswiadczenia z ropczycami i nie wszystkie sa wspaniale ale nie wszystkie bolesne , ostatnio jednak powody dla postaw jak Zenek sa jak najbardziej zrozumiale, kurs sie przeczolgal trend jest znizkowy od paru miesiecy i z calym szacunkiem Zenek masz troche racji , pisze jednak troche racji ,bo ropczyce maja niewyobrazalny potencjal, mam nadzieje ze nie pozbyles sie akcji po groszowych kursach bo wtedy twoj dolek bedzie jak row marianski . zaufaj moze innych i uwierz bedzie dobrze ,30 to minimum .
ale pozwol niech pracuje ropczyce ,pracuja juz tylko na siebie a czas pokaze jak naprawde sa dobrzy . wedlug mnie pierwszy przelom to marzec wybicie miedzy 15-20pln a po pierwszym kwartale 2012 w czerwcu wyscig na 25-30 .
jest bardzo dobrze - wzrosty przy minimalnych obrotach - super - papier sie nie "zaleszcza" oby tak dalej - tylko szkoda ze skonczyly sie te batony po 700 szt po stronie sprzedazy - moze byc korekta w najblizszych dniach?