• Dywidenda Autor: ~MichałB [89.69.141.*]
    1.Czy są szanse na dywidendę?
    2. Dlaczego sprzedajecie po 8.xx wiedząc że skupują po każdej cenie?
  • Re: Dywidenda Autor: ~aa [217.113.228.*]
    malo kto juz sprzedaje, glownie to oni sami przewalaja z wora do wora
  • Re: Dywidenda Autor: ~daemon [31.60.92.*]
    Jaka dywidenda z czego firma gotowki na dywidende nie ma zreszta zamiast dywidendy wolalbym skup akcji wlasnych....
  • Re: Dywidenda Autor: ~kris b [83.21.196.*]
    alez na kompapie kiszonka-grunt ze jedzie wielki kolezka z branzy-grajewo sa-kupilem po 5.49zl-niepojete jak mogli zepchnac cene w te rejony.na kompapie konsolidacja z perspektywa wybicia gora-tak to widze/pozdro
  • Re: Dywidenda Autor: ~karsyk1980 [194.28.203.*]
    tu po prostu wieje tragedią a lipka ma na firmę wywalone pewnie teraz zajął się sprzedażą kas fiskalnych i maszynek do liczenia kasy...z kompapu
    kris nie naganiaj na to grajewo i nie chwal sie przesadnie bo zaraz Ci pokaze jedno wybicie to micha opadnie
    na kompapie nic nowego, u karsyka tez nie - ciagle narzekanie
    wybicie moze byclada chwila tylko potrzebny popyt (np lipka gdyby zebral znowu 30k)
    papyt sam sie nie zrobi trzeba ludzi spółką zainteresować, no albo miec jaja i łykać po 30k na dobe, mogłoby byc fanie wtedy ;) no ale nie bedzie,
    to po co tu jeszcze jestes
    bo wierze w cuda, skoro cud na reinholdzie sie zdarzył i 50% w dwa dni poszli albo i lepiej to może i cud podobny na kompapie sie zdarzy a biorąc pod uwagę ze mało akcji....ale ten lipny prezes przecież nie da mi zarobić i nie pozwoli kupić nowej bryki i pojechać na ferie czy wakacje z dzieciakami.... dodam ze czekam juz ponad rok.... rok....
  • Re: Dywidenda Autor: ~kris b [83.21.201.*]
    zauwazylem jedno-jak tylko na forum pojawia sie karsyk-kompap dostaje od razu czkawki.wiec proponuje zadkie tu jego wizyty-chociaz wiem ze ladnie zarobi jesli bedzie cierpliwy-co do grajewa nie pomyliliem sie
    ciekawa teza, tylko po ponad roku sorry ale moja cierpliwosc sie konczy tym bardzie ze w kolo zielono a my dalej stoimy no ale jak powiedziało sie A..... trzba powiedzieć i .....
  • Re: Dywidenda Autor: ~diego [77.255.180.*]
    kto chętny może oddawać po 8,25 zeta... Ale kiszonka...
  • Re: Dywidenda Autor: ~kisiarz [79.184.205.*]
    i jak widac oddają,nawet ponizej 8,25.jesli chodzi o kiszonke,to wiem cos o tym;-)
[x]
KOMPAP 4,35% 24,00 2025-10-27 14:06:04
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.