alez na kompapie kiszonka-grunt ze jedzie wielki kolezka z branzy-grajewo sa-kupilem po 5.49zl-niepojete jak mogli zepchnac cene w te rejony.na kompapie konsolidacja z perspektywa wybicia gora-tak to widze/pozdro
kris nie naganiaj na to grajewo i nie chwal sie przesadnie bo zaraz Ci pokaze jedno wybicie to micha opadnie
na kompapie nic nowego, u karsyka tez nie - ciagle narzekanie
wybicie moze byclada chwila tylko potrzebny popyt (np lipka gdyby zebral znowu 30k)
bo wierze w cuda, skoro cud na reinholdzie sie zdarzył i 50% w dwa dni poszli albo i lepiej to może i cud podobny na kompapie sie zdarzy a biorąc pod uwagę ze mało akcji....ale ten lipny prezes przecież nie da mi zarobić i nie pozwoli kupić nowej bryki i pojechać na ferie czy wakacje z dzieciakami.... dodam ze czekam juz ponad rok.... rok....
zauwazylem jedno-jak tylko na forum pojawia sie karsyk-kompap dostaje od razu czkawki.wiec proponuje zadkie tu jego wizyty-chociaz wiem ze ladnie zarobi jesli bedzie cierpliwy-co do grajewa nie pomyliliem sie
ciekawa teza, tylko po ponad roku sorry ale moja cierpliwosc sie konczy tym bardzie ze w kolo zielono a my dalej stoimy no ale jak powiedziało sie A..... trzba powiedzieć i .....