Kochani jak wiecie I kwartał 2012 roku będzie podobny jak IV kwartał 2011 roku. Ale jak będą ogłaszać wyniki za ten IV kwartał to Police niestety będziecie musieli kupować już za 14 zł. To będzie POLICKA BOMBA GIEŁDOWA. Trzymajcie się i pozdrowienia....
Masz swieta racje droga Basiu, ale chwilowo to raczej sie na to nie zapowiada :(
Co z tego, ze jest niskie c.z jak i tak nic sie nie rusza i raczej po wynikach tez nic sie nie ruszy.
racja, racja... tylko takie same prognozy wystrzału kursu były przy publikacji poprzednich wyników, i poprzednich, i poprzednich... ale masz rację, kiedyś na pewno wzrośnie:) Sytuacja Polic nie jest żadną tajemnicą, publikacja wyników nic nie zmienia bo powszechnie wiadomo czego się spodziewać.
Dobrymi checiami to jest pieklo wybrukowane.....
ceny zboza SPADAJA, plony beda bardzo dobre i nie wierze aby cos sie dobrego ruszylo na Policach.
Police mialy swoje 5 minut rok temu a teraz do widzenia.
NA GIEŁDZIE LICZY SIE TO CO BEDZIE, A NIE TO CO JEST TERAZ!!!!!!
Co waszym zdaniem można się spodziewać za IV kwartał, mówicie że już wszystko wiadomo że kurs się nie ruszy, tak jak byście znali wyniki. A do tego pewne informacje które ogłoszą.
tyle co w 4 kwartale, Ameryki nie odkryjesz :)
nie ma bodzca do wzrostów, ani pewnej dozy niespodzianki.....
CZY W TAKA AKCJE DROGA BASIU
CHCIAŁABYS WEJSC????????
PGNIG podniesie cenę gazu ! z pewnością ! ale giełda podobno wycenia przyszłość , jak to się ma do gazu łupkowego ? czy ceny gazu zachowają się tak jak w USA ? .Jak przełoży się uwolnienie rynku gazu ziemnego ,na cenę płaconą przez największego w kraju odbiorcę AT ?. Odpowiedz na te pytania nasuwa się sama .
Dnia 2012-01-18 o godz. 16:55 ~Jurek napisał(a):
> Wiemy,ze beda bardzo dobre wyniki dlatego wyzej juz nie
> podskoczymy
Wszystko jest juz wliczone w cene akcji,
> dlatego pora wyskoczyc i wejsc w syntka
gdyby SNS nie przyspieszyl publikacji wynikow to nie bylo by takiego wzrostu, kapiszi?
myślę, że dużo też da wiosna, zwiększenie popytu na nawozy, pojawią sie gracze, którzy będą chcieli dobrą sytuację konsumować. podobnie z resztą było w zeszłym roku. mówicie , że liczy się nie to co jest tylko to co bedzie, jest i będzie dobrze, dzieki inwestycjom mniejszym dlugom beda wyzsze wynki, coraz czesciej sie mowi o konkurowaniu z zagranicznymi podmiotami, tak myślę ze jak sie rynki uspokoją i do GPW nie beda zagraniczni podchodziic po macoszemu to jak GK Tarnów czyli tez Police wygrają parę przetargów to bedzie się o nich glosniej robic, nie bedą juz tylko jakas spolka z Polski z długami. to sie liczy, choc potrzeba na to troche cierpliwosci
Specyfiką tego waloru jest to,że daje on zarobić,ale w określonym czasie...w sensie wybranym okresie+na dłuższą metę....Mnie również zaskoczył fakt braku raportu za IVQ,ale wiem,że Jałosińki wie co robi....Pozdrawiam Akcjonariat!