Niewielu juz zostało na paierze , !! i chyba teraz sie zaczyna ruch do góry, a jesli na takim rynku jak dzis to znaczy ze ..... gdzie dojedziemy ?? pozdr
wg mnie nie ma się czym podniecac.Tylko jakiś grubszy portfel moze wywindowac kurs duzo wyżej, narazie dosypują na prawą strone, ważny opór 3,71. Trwale go trzbe przebić, pzdr
takiego parcia jak na CDred albo podobne papiery nie ma .Kazdy wie ze to stajnia Romana , wiec z kursem moze byc jak jemu sie zechce.Wg,mnie ( mojego nosa ) jak sie nie zes.. na rynku , mozemy na trwale pokonac 3,71 zl .Zobzcymy dzisiaj .
pozdr
na moje oko ktoś dzisiaj ładnie pilnował kusu i nie pozwolił na zejscie ponizej 3,73.
moze "technicy" się podłączyli,czyżby przygotowania do ataku na 4-4,10??
Rekomendacja BRE podtrzymana, czyli 4,6.Niedługo oficjalnie powinna zostać ogłoszona,pzdr
Jak dla mnie to nawet 4,60 zł moze byc .Te 5,70 w rekomendacji daleka droga .Poza tym przy takim rynku wcale nie musi byc gorszy od 2011 .Rekomendacje to taka analne wypociny , ale przy poziomach obecnych i patrzac na zachowanie papiera powoli do góry.
pozdr
Hmmm przy takim rynku , kwestia piatku aby przebic 4 zl. Nawet przy wczorajszym marazmie na gieldzie nasz Impex zachowywał sie celujaco. Ba nawet miałem wrazenie ze ktos pilnował kursu aby nie poszedł wyzej ??
pozdr
Myśle wraz z mWIGiem40 IPX powienien iść do góry .
Na poczatku lutego zarząd przemysli czy wypłacić dywidende za rok 2011 .
W zeszłym roku płacili 20 groszy za akcje , w tym mają możliwości podobne .
..więc jest szansa na 5,50