a Ambroziak łyka dalej i już przekroczył 30% zebranych papierów ciekawe czy ogłosi wezwanie i jak długo jeszcze będzie trzymał kurs w cuglach mi wydaje się że tutaj wyniki będą bardzo piękne i to już niedługo
mi się wydaje że żelki ale zastanawia mnie skąd gość taką kase ma może ktoś go futruje pieniądzem żeby to zebrał z rynku cholera wie o co chodzi ja już głupi jestem już tyle opcji przemyślanych i czort wie co się stanie a wyniki coraz bliżej może ktoś bardziej wtajemniczony w temat zapoda coś więcej .
zapewne tak będzie info wyniki i dalej infa jakaś może dywidenda jak by niebyło to Ambroziak ma ponad 30% głosów imoże przegłosować co chce chyba że ktoś będzie działał razem aczkolwiek niewiadomo czy nie robią lodów z osińskim też ponad 5%
Czekamy na 33% zaagazowania Ambroziaka, to daje autokratyczna przewage na walnym i mozliwosci decyzyjne, raczje sie nie dogada z osinskim, bo jak by sie dogadywali to nie bylo dalszego skupu akcj. Pozycja osinskiego jest bardzo silna, bo jego glosy moga ukladac na dwie strony, a Ambroziakowi nie zalezy na kompromisach.
Nastepne walne wyczysci pseudomaklerow z zarzadu i w koncu rozwinie spolka pelne zagle, cena docelowa spolki 15 zlotych za akcje w okresie kolejnych 12 miesiecy.
to nie ambroziak trzyma kurs-on tylko caly czas kupuje poki jest tanio.podaz pochodzi od maklerow -geniuszy z supernova-idm.im szybciej opuszcza ten polkad tym szybciej relpol bedzie rosl w sile.ambroziak staje sie krolem tej spolki-a malkery sa juz na rowni pochylej.patrzylem dzisiaj z maklerem na wykres tecchniczny-pow.ostatniego szczytu na 6.5.zl-dalej nie ma praktycznie oporow/czytaj-kosmos/.komentarz do wykresu-bestia budzi sie ze snu...bardzo dlugi sen-tylko 3.5 roku-nikt normalny tego nie wytrzymal/pozdro
na abm-solid orgazm-ciesza sie ze przyszedl dla nich ratunek.nie ze strony inw.branzowego.zgadnijcie kto bedzie ratowal ta grupe budowlana-maklery z idm-o ci na pewno maja pojecie o budowlance a jakie maja odciski od kielnii....akcjonariusze relpola.bomi czy nowej gali znaja tych cudotworcow.ale zyczmy im szczescia/pozdro