• dla inwestorów Autor: ~as [217.153.67.*]
    Rok 2011

D.B.B. Green Energy S.A. planuje sprzedaż ośmiu Hydrodynamicznych Wytwornic Kawitacji.

Planowany zysk netto osiągnięty ze sprzedaży i dzierżawy Hydrodynamicznych Wytwornic Kawitacji w roku 2011 ma wynieść ok. 1 mln PLN.

Rok 2012

D.B.B. Green Energy S.A. planuje sprzedaż dwunastu Hydrodynamicznych Wytwornic Kawitacji.

Planowany zysk netto w roku 2012, osiągnięty ze sprzedaży i dzierżawy Hydrodynamicznych Wytwornic Kawitacji, jak również ze sprzedaży energii elektrycznej i limitów CO?, wyniesie ok. 4 mln PLN.

Dalsze plany

D.B.B. Green Energy S.A. prowadzi także prace rozwojowe związane z kolejnymi zastosowaniami Hydrodynamicznej Wytwornicy Kawitacji:

biogazownie rolnicze
    przemysł spożywczy
    produkcja emulsji wodno-paliwowych.

to tak dla przypomnienia inwestorom. Spółka ciekawa a w ogóle zapomniana.
  • Re: dla inwestorów Autor: ~misza [164.126.38.*]
    to ile w 2011 sprzedali urządzeń??? :)))
  • Re: dla inwestorów Autor: ~dbb [188.29.197.*]
    spółka na pewno ciekawa, ale na razie tylko na papierze. Jak zaczną sprzedawać maszyny HWK to powinno się coś ruszyć bo jak na razie to masakra. Pytanie tylko kiedy??
  • Re: dla inwestorów Autor: ~jac [164.126.249.*]
    spółka nic nie sprzedała w zesłym roku , nie sprzeda też nic w tym roku, ani w latach następnych. Firma ma bardzo duże problemy i wiem że nie długo już pociągnie -dobrze że nie dałam się namówić na zakup akcji:) szkoda tylko niwestorów. A zarząd milczy, chociaż wie że padają, skończy się procesem :(
  • Re: dla inwestorów Autor: ~janeta [83.12.233.*]
    raczej nie sprzedali żadnej...
    12 groszy
    12 groszy tylko nie płacz prosze...

pozdr
  • Re: dla inwestorów Autor: ~as [159.245.16.*]
    nie ma sprzedaży nie ma nic.
    kurs nieuchronnie zmierza na 0,0X
    a potem to już tylko bankrut, tak myślę
  • Re: dla inwestorów Autor: ~dbb [188.29.1.*]
    Jak nie wiele trzeba żeby pchnąć ten papier. może jednak coś sprzedadzą w tym kwartale
[x]
GREENENER -14,97% 0,25 2024-05-16 15:00:29
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.