• do słupów Autor: ~jasiek [79.163.5.*]
    sprzedam 5 mln sztuka akcji poza rynkiem po 15zł lub poczekam az cena wzrosnie do 15 zł, i nie ma szansy na nizsza, no chyba ze w pózniejszym terminie wiecej zaplacicie. przekazcie to szefowi.
  • Re: do słupów Autor: ~xxx [46.151.23.*]
    zastepco Zbycha, lecz sie i dokup sobie te 4mln co stoi na 10gr
  • Re: do słupów Autor: ~jasiek [79.163.5.*]
    mam czas, a ty naganiaj dalej by sprzedawali, cos ci słabo wychodzi, co dzien jest mniej czasu. Nakoncu ci go zabraknie, jak widac jestes słupem bo tylko ty odpisujesz, Pozdrawiam wszystkich słópów , ciekawe ile wam płaci.
  • Re: do słupów Autor: ~jas [93.154.193.*]
    hmmm to zależy ....ja mam od ilości zleceń.....nie wiem jak inni koledzy....he
  • Re: do słupów Autor: ~fan chłopa [178.181.160.*]
    czy widział ktoś LISTE WIERZYTELNOŚCI W SĄDZIE--włościciele jej znieniali sie kilkakrotnie==mówiąc jaśniej każdy następny płacił 20% więcej od poprzedniego.za tą wierzytelność

PIERWSZY własćiciel -ten właściwy sprzedał swoje wierzytelności zbieraczowi wierzytelnośći za marne kilka % a ten ODSPRZEDAŁ GŁOWNEMU SŁUPOWI z prowizją

Przed głosowaniem kilka słop dało upoważnienie --sobowtórowi CHŁOPA i ten zagłosował na TAK----dlaczego było przesunięcie głosowanie JEDEN ZE SŁUPÓW ZARZĄDAŁ WIĘCEJ musieli dokupić żeby mieć większość.

Skoro oprucz PKO NIK nie sprzeciwił się tz. że wszystkie wierzytelności obecnie są we własciwych REKACH.

PO co ten CAŁY CYRK w skupowanie -- jak to nic nie warte

JEŚLI NA TOWAR JEST ZAPOTRZEBOWANIE POZ RYNKIEM to akcje będa wysoko .PRONOXA

[x]
REGNON 22,41% 0,80 2020-09-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.