wsiadac do konca stycznia 5zl to pewne a potem biadolenie i naganianie na spadki zeby taniej kupic teraz jest super okazja na zakupy, wzrost dzis jest pokazny ale ile spadlo. pozdrawiam odwaznych
Jeśli nie sprzedaliście ,koniecznie zróbcie to teraz ,za wszelką cenę .
Największym błędem jest przeczekanie spadków
Często słyszę stwierdzenie ,że to tylko papierowe straty ,że kurs zaraz wzrośnie
Nie ma czegoś takiego jak papierowe straty
Przeczekiwanie spadków jest aktem samobójczym ,nieświadome tracenie pieniędzy .
człowieku powtórzę raz jeszcze - Ty już na Victorii i Bluetaxie chciałeś zrobić karierę :D
papiery kiszą się od miesięcy i myślę sobie że dobrze że Ci tutaj teraz nie ma bo to chyba dobry znak :)
Sprzedałem za 0,41 zł na dzisiejszej "małej podbitce". 30% na plus od wczoraj. Dziękuję i życzę wysokiego kursu. Miło było poczytać to forum. Pozdrawiam.
Jakie scenariusz ? KANZ przejmuje marki Hurtimexu ? KANZ przez Hurtimex wchodzi na naszą giełdę ? KANZ przejmuje rynek wschodni przez Hurtimex ? Pytam bardziej obeznanych w temacie. Pozdrawiam
Mroczek Przekonałeś mnie ale potem mi pomożecie na wandalexie i B3 system tam tyż bedzie ok. Pakujemy tu po 5% kasy narazie potem do 10% goo tylko powoli żeby duzo kupic
na szczescie ze nie ma tu patrowicza tego ścierwa moralnego a tak przy okazji do poczytania http://blogi.bossa.pl/2012/01/09/inwestowanie-z-mariuszem-patrowiczem/
ZOBACZ ERG ,CHEMOS itd . jakie zjazdy byly i z jakiej ceny !!! HURTIMEX SŁABA EKIPA WIĘC NIEMCY ZROBIĄ ORDNUNG !!! EURO 2012 W POLSCE TO POWINNO BYĆ PROMOCJA AKCJA NA CAŁEGO .zobacz HIGIENIKA !!!
kolego!!! wprowadzasz w bład acjonariuszy (czrwona róbryka pod tekstem) pizesz nieprwade, mataczysz , oto co napisałes na innym wątku, zmieniasz cyferki , won do budy , prostak z ciebie
Re: Jaki poziom was urządza ?
Autor | ~Leopold [79.184.143.*] 2012-01-19 11:30
Zobacz wątki dotyczące Hurtimex
Zobacz profil Hurtimex
Dnia 2012-01-17 o godz. 17:07 gruby_irek napisał(a):
> cos marnie z tymi poziomami tutaj nie chce isc do gory nie
> widac agresywnego szarpania karnetu ale widac UBIERANKO
> zapamietajcie to slowo bo to wazne
Turek i capitis pompuje swoje papiery z portfela,bo to jeden podmiot jest.