• jutro info Autor: ~jasiek [79.163.5.*]
    o zatwierdzeniu ukladu albo dzis wieczorem.
  • Re: jutro info Autor: ~inwestorNC [46.113.50.*]
    po takim infie kurs poszybuje na 30gr? lub wyzej?
  • Re: jutro info Autor: ~xxx [46.151.23.*]
    to nic nie pozostaje jak tylko brac ile wejdzie., KORBA(niezle az sie smieje)
  • Re: jutro info Autor: ~kwa [77.112.129.*]
    Do dzisiaj jest czas na zazalenie.... a jezeli zostanie dzis wyslane poczta?? Wiec zadnego infa juz wtym tygodniu nie bedzie ....chyba ze wplynelo lub dzis wplynie ale jak teraz pojawi sie info to bedzie ono negatywne.
  • Re: jutro info Autor: ~krzysiek [95.40.192.*]
    PKO BP złożyło wczoraj w sądzie zażalenie
  • Re: jutro info Autor: ~jas [93.154.193.*]
    KOMENTARZ ZDOBYWCY MALINY

Nie zgadzam się z uzasadnieniem

IRENEUSZ KRÓL, prezes Centrozapu

Przyjmuję Malinę 2011, ale nie zgadzam się z uzasadnieniem. Gdybym dostał Malinę za całokształt, przyjąłbym to z większym zrozumieniem. Tymczasem zarzuty, stawiane przez nominujących, nie dotyczą moim zdaniem 2011 r. Kwestia niedoszłego finansowania z EBOR rozstrzygnęła się w 2009 r., a pożyczki akcji dla GEM — w 2010 r. Z karami Komisji Nadzoru Finansowego za nieprawidłowe wywiązywanie się z obowiązków informacyjnych [Centrozap, jego akcjonariusz i menedżerowie otrzymali je w 2011 r. — red.] również się nie zgadzamy. Czekamy na wyrok sądu. Chcę podkreślić, że Centrozap w 2011 r. był najdynamiczniej rozwijającą się spółką giełdową, a wyniki za ubiegły rok są najlepsze w 60-letniej historii firmy. Zakończyliśmy dwa duże projekty: Agito i PEC Śrem. Pierwszą spółkę sprzedaliśmy funduszowi Garma, w drugiej zwiększyliśmy zaangażowanie, odkupując udziały od Enei. Udało mi się także zatwierdzić układ z wierzycielami w Pronoksie.
  • Re: jutro info Autor: ~krzysiek [95.40.192.*]
    no cóż Prezes mówił to pewnie przed tym jak PKO BP złożyło zażalenie. dzwoniłem 15 minut temu do sądu. wczoraj zażalenie wpłynęło.
  • Re: jutro info Autor: ~kwa [77.112.129.*]
    Orientujecie sie w terminach jakie ma teraz sad zeby odrzucic te zazalenie?? I jak to moze dalej wygladac czasowo wrazie przyjecia zazalenia?? Pozdrawiam
  • Re: jutro info Autor: ~CCCCCCCCCC [178.181.160.*]
    SĄD KAŻDEGO DNIA MAŻE UPEŁNOMOCNIC UKŁAD- czekął na pismo na PKO BP

SĄD MUSI ZNALEŻ CZAS a czas to pieniądz --ja jestem spokojny i sobie poczekam

moze dziś będzie info albo będa nas męczyć a sami zbierać
[x]
REGNON 22,41% 0,80 2020-09-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.