Niebawem powinni poinformować o szczegółach ostatnich zakupów. Może po tym powróci do notowań. Ma ktoś jakieś wiadomości na temat powrotu do notowań ? Ja dzwoniłem do zarzadu GPW ale mnie spławiono lakonicznymi odpowiedziami a w spółce to całkiem nic nie wiedzą.
Co to wszyscy daliście sobie siana i nikogo nie obchodzi co się będzie dalej działo ? Kiedy powrót do notowań ? Kiedy PP zostaną zamienione na akcje i czy rzeczywiście trzeba czekać na to aż do maja ???
btw. zastanów się od razu ile osób ma fne z leszczy, 100 może troche więcej albo i mniej i to raczej Ci którzy wiedzieli w co się pakują biorąc pp - większość na zasadzie "wóz albo przewóz" przy takim podziale i konieczności wyłożenia x2
reszta oddała przez cały 2011 a jak nie to wysypali się ostatecznie przy zwale na 5 pln [czyli...14 gr prze resplitem]
ja mam trochę więcej niż trochę i spokojnie mogę do maja poczekać albo dłuzej - grunt, żeby wystartowało po 1 pln. A jak będzie po 10 gr to trudno, sie zetnie strate, popłacze chwilę i tyle - no risk no fun :)