• bipek w górę Autor: ~bb [193.109.244.*]
    teraz Bipromet tylko w górkę troche probuja go dołować ale popyt górą
  • Re: bipek w górę Autor: ~jak [85.193.243.*]
    walka trwa
  • Re: bipek w górę Autor: ~icm [195.8.97.*]
    nasz papier wybija sie z Trójkąta górą przy sporych obrotach.Nie wiem , ale czeka nas chyba ruch na historyczne szczyty > 15 zł.
  • Re: bipek w górę Autor: ~kris b [83.21.193.*]
    zobacz icm na polaqua sa-tam siedze po sr.po 5 zl i doczekalem sie na bipromecie bedzie podobnie/pozdro
  • Re: bipek w górę Autor: ~icm [83.5.146.*]
    Kris jestem obecnie 100% w akcjach .Forma jak w 2006 roku.Na 2 spółkach jestem plus 100%.Dzisiaj pożegnałem Wielton ( 1 zł /akcje zarobku )i dokupowałem Zastal .Myślę , że WIG20 zaliczy w tej fali 2700 pkt. Yawal pędzi jak koń wyścigowy.Bipromet ( jeden z niewielu w nieprzerwanym trendzie wzrostowym ) jeszcze przed wynikami około 11-12 zł.
  • Re: bipek w górę Autor: ~re [83.30.235.*]
    no to super ze KGHM szuka kasy. Bedzie dywidenda i to jaka - moze za wszystko czyli 4 pln na akcje
  • Re: bipek w górę Autor: ~icm [83.30.177.*]
    kris , sory ale sprzedałem 5000 BiBETONU i zamieniłem na CPenergia .8,15 sprzedaz , zakup CP po 67-68 gr.Bipromet to jak u szlachty czytanie wierszy - nobilitacja.Coś złego tu knuje KGHM i wyszedłem.Na razie jestem+20%.Teraz rosna te co b. mocno spadło Bipek tylko został lekko podrapany i musi czekać.Myśle , że za 2 tyg. wskoczę po podobnej cenie.
  • Re: bipek w górę Autor: ~kris b [83.21.207.*]
    tez odnosze wrazenie ze daleko bipromet juz nie zajedzie-choc spolka zdrowa .z gotowka i byc moze dywidenda.powod jest b.prosty-juz nie bedzie walki o spolke z podbijaniem ceny.kghm spolke przejal z inzynierami i know-how.a nikt raczej nie bedzie ciagnal kursu spolki zaleznej dla bogatego kghm.icm-okazji jest w brod.ja po lekturze raportu di bre z kwietnia 2011-kupilem w piatek biromet 2-prochem sa.b.ciekawa lektura.nie naganiam ale sam uznalem ze jest b.tanio i spolka na podwojnym dnie-zobaczymy.ta samotna i nieznana sierotka bardzo mnie zainteresowala/pozdro
  • Re: bipek w górę Autor: ~icm [83.30.174.*]
    mimo wszystko ...ZASTAL ..........wykres , nieruchomości , walka o władzę.Klasyczne wejście głównego -jak ma rosnąć to korekta 5-7%.CZyli 3-5 zł osiągalne. ZREMB toże
  • Re: bipek w górę Autor: ~kris b [83.21.199.*]
    o ile bipromet jest w dlugiej konsolidacji z ktorej pewnie wyjdzie gora-to kilka dni temu zwracalem uwage na druga spolke inzynierska z duzymi aktywami na gpw-prochem sa.o ile biprometem rzadzi juz kghm i tyle prochem sa nie ma jeszcze inwestora-oto cala roznica.tempo ucieczki ze strefy wysokiego niedowartosciowania jest dzisiaj znaczace/pozdro
  • Re: bipek w górę Autor: ~warren [89.76.41.*]
    jutro Prochem może wrócić w bloki startowe
  • Re: bipek w górę Autor: ~icm [83.30.118.*]
    diament w szambie czyli Bipromet.
[x]
BIPROMET 1,28% 6,34 2015-04-21 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.