• i Police zarabiają dalej:) Autor: _ja [46.112.188.*]
    Przewidywany wzrost popytu na nawozy stanowi czynnik sprzyjający utrzymaniu się wysokich cen w 2012 r. Oczekiwane zwiększenie się wolumenu międzynarodowej wymiany handlowej będzie sprzyjało dalszej globalizacji procesu kształtowania cen na tym rynku – prognozują analitycy Banku Gospodarki Żywnościowej.

http://www.farmer.pl/srodki-produkcji/nawozy/zwiekszajacy-sie-popyt-na-nawozy-utrzyma-ich-wysokie-ceny,33665.html

a zatem branży chemicznej i Policom kryzys na razie nie grozi, zaraz zacznie się okres zwiększonego popytu na nawozy, ja osobiście liczę że w kolejnym roku też będą bardzo dobre wyniki, co pokazuje ile daje skuteczne zarządzanie spólką. można inwestować pieniądze zamiast je przejadać
  • Re: i Police zarabiają dalej:) Autor: ~Basia [83.168.108.*]
    Same dobre informacje, czekamy tylko na wzrost akcji. Przypomne tylko że prezes Jałosiński powiedział że po spłaceniu wszystkich zaległych zobowiązań będzie budował wartość dla akcjonariuszy.
  • Re: i Police zarabiają dalej:) Autor: ~autor [84.205.19.*]
    a maryśka sprzedaje i sprzedaje
  • Re: i Police zarabiają dalej:) Autor: ~re [77.254.213.*]
    Dla mnie to Ona jest za mało kobieca. Nie emanuje od Niej żadne pozytywne uczucie.
    np.cieszy się gdy inni tracą... itp Odrzuca mnie od niej. Jaka zarozumiała nazywa się zdrobniale. Jest pusta.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [78.9.131.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
POLICE 0,00% 8,70 2025-09-12 14:34:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.