Kto tego nie rozumie to i tak "nie zrozumie"!!!
Tu widać,że GPW całkowicie odcina się o tej afery a ci co liczyli na GPW minęli się z prawdą.Ci także co proponowali pisać do tej instytucji Inwestorów Indywidualnych to też obecnie nie mają racji,ponieważ potrzeba się do tej organizacji zapisać a dalej też nie za darmo ktoś będzie nas prowadził.Czyli też nie mają racji.Może rację mają ci co piszą,że nie odzyskamy kil;ka procent straconych pieniędzy.Ja już dwa dni temu zadeklarowałem się e-mailem do GOA aby oni w moim imieniu dalej prowadzili moje 14 000 akcji,a jakie mam wyjście????Może się im uda,bo nikt inny tym nie zainteresuje się,uwierzcie mi.Doradzam wam wszystkim inwestorom na straconej pozycji,dołączcie do GOA.Ja sam już straciłem nadzieję ale może z tych 14000 akcji dostanę przysłowiową złotówkę.Uwierzcie,że nikt poza GOA nie jest zainteresowany odzyskaniem cząstki pieniędzy.Wierzycie naprawdę,że inni wspomogą i znajdą odpowiednią kancelarię?A może wierzycie,że to zrobi wspaniały Sobolewski ze swoim zarządem?
sobolewski pierdyknal jak lysy grzywką o betonowy kraweznik i ma wszytsko w glebokim powazaniu, no po prostu nie trawie tego kolesia, przeciez oni sie nawet nie spotkali z goa zeby wyjasnic sprawe, wyslali pismo, dostali odpowiedzic i ich skreslili, czy to jest powazna instytucja? najchetniej bym skreslil sobolewskiego , gpw, i cały ten pieprzony NC
Avtech to ostatnia spółka w którą zainwestowałem swoje ciężko zarobione pieniądze na NC. Szlag mnie trafia na to wszystko. Jak odzyskamy choćby jakąś część naszej kasy, to pewnie to potrwa latami ale nie ma co rezygnować. Jakbym dorwał tego "prezia" avtechu to ..... "grzecznie bym z nim porozmawiał"
Na NC od ponad roku jak uprawiam to głupstwo (????) ogromnie zawiodłam się na tej formie zarobku.Może dlatego tylko byłam na NC z racji,że ogromne pieniadze zarobiłam na Remedis i na początku jak była na NC Ekoeksport.Tu już nie wejdę.Dziś mnie podbudowalo,że zarobiałam 723 złote na głownym rynku na Trakcja.Koniec z NC.A innym raczej doradzę powierzcie swoje i tak moim zdanie stracone akcje GOA i idzcie na ryby.Może cud stanie się,że oni odzyskają nam na cukierki.Nie wierzcie w inne sposoby.