Dnia 2012-01-10 o godz. 16:16 ~pablo napisał(a):
> to może być pułapka. ludze zakupią i zleci do 6 zł po to
> aby grube rybki was wyleszczyły.. oczywiście następnie
> będzie północ ale kiedy... ho ho...
najśmieszniejsza rzecz na giełdach europejskich.........
Analitycy Millennium DM, w raporcie z 4 stycznia, rozpoczęli wydawanie rekomendacji dla walorów spółki deweloperskiej Globe Trade Centre od rekomendacji „kupuj”.
Rekomendacje na forsal.pl
Cena docelowa ustalona została na poziomie 13,9 zł.
Dnia 2012-01-10 o godz. 19:41 ~nowy napisał(a):
> GTC: Millennium DM rekomenduje "kupuj"
> Analitycy Millennium DM, w raporcie z 4 stycznia,
> rozpoczęli wydawanie rekomendacji dla walorów spółki
> deweloperskiej Globe Trade Centre od rekomendacji
> „kupuj”.
Rekomendacje na
> forsal.pl
Cena docelowa ustalona została na poziomie 13,9
> zł. @ NOWY - Doslownie , jakby napisali w gazecie lub na internecie , ze ziemia jest kwadratowa , to napewno bys uwierzyl ...
Ja mam się dobrze bo cały czas się przymierzam by kupć , ale tylko przymieerzam i obserwuję - może jutro? Wkurzyłem się i wywaliłem ECHO ten gniot jest bezruchowy a tu znowu za duży ruch ale w dół.
ludzie opamietajcie sie bedzie zwala nie dajcie sie omamic gown...o warci ci analitycy ponad pol roku temu tez byly rekomendacje na kupuj i akumuluj cena docelowa miala byc na 24-25 zl
Dnia 2012-01-11 o godz. 18:57 ~rob31 napisał(a):
> ludzie opamietajcie sie bedzie zwala nie dajcie sie omamic
> gown...o warci ci analitycy ponad pol roku temu tez byly
> rekomendacje na kupuj i akumuluj cena docelowa miala byc na
> 24-25 zl
pójdzie do góry , aczkolwiek jest to walor dla ludzi o silnych nerwach i dla długodystansowców, ogólnie jestem rozczarowany , ponieważ spółka jest warta dużo więcej ,ciekawe ile ten sypacz ma jeszcze akcji aby zwalać kurs ??? pewnie niedługo się z nich wypstryka,....?
Ja "przygode" z tym papieram rozpocząłem blisko rok temu od ceny...21zł.Non stop dół!!!Na dzisiaj mam uśrednioną cene na 9,15 ale już grosza nie wydam na tego syfa! Czekam na pierwszą podbitke i wywalam choćby z małą stratą(procentowo bo kasowo mała nie będzie...)
Dnia 2012-01-11 o godz. 19:48 ~mały pikuś napisał(a):
> Ja "przygode" z tym papieram rozpocząłem
> blisko rok temu od ceny...21zł.Non stop dół!!!Na dzisiaj
> mam uśrednioną cene na 9,15 ale już grosza nie wydam na
> tego syfa! Czekam na pierwszą podbitke i wywalam choćby z
> małą stratą(procentowo bo kasowo mała nie będzie...)
ja ma 14,6 , szczerze pisząc sam sie tego badziewia przy pierwszej okazji pozbedę , nawet z niewielką stratą , którą odrobie na innej spółce , chociaż wiem że kiedys wróci powyżej 20 , to nikomu nie polecam
De facto w rzeczy samej , doslownie to jest nie do pomyslenia , zeby spolka ( GTC ) z Wigu - 20 , po prostu nie miala wskaznika C / Z , to jest jak plynacy statek , oczywiscie bez kapitana . .. Franek - Goral spod samuckich Tater ...
Doslownie najpierw bedzie placz i zgrzytanie zebow , potem nastapi wielka zaloba , pozniej niestety bedzie dystrybucja i split akcji . Amen ... To doslownie bedzie tak , o ile nie znajdzie sie , oczywiscie ten podstawowy wskaznik C / Z ...
FRANEK ty napewno jesteś malutki jak i twój rozumek ,dlatego do nicku używasz dużych liter - w życiu realnym nikt cię nie słucha więc nie zakładaj rodziny = katastrofa a twój wpis można traktowac jak wielkie 0 nic nie wiesz nic nie umiesz jesteś nikim buhahahahaha sory ale się rozpisałem
Dnia 2012-01-12 o godz. 17:45 ~różowy napisał(a):
> jest spora szansa na wybicie ? widzisz to ?
no a cersa
> zaliczyla jednak 3,5 jak pisalem ;) pamietasz ? @ ROZOWY - Doslownie , to ja Ci pisalem , oczywiscie przy kursie Cersanitu 8. 50 zl ... Wczoraj kupilem Cersanit , po 4. 29 zl ...
Dnia 2012-01-12 o godz. 09:33 ~pap napisał(a):
> FRANEK ty napewno jesteś malutki jak i twój rozumek
> ,dlatego do nicku używasz dużych liter - w życiu realnym
> nikt cię nie słucha więc nie zakładaj rodziny = katastrofa
> a twój wpis można traktowac jak wielkie 0 nic nie wiesz
> nic nie umiesz jesteś nikim buhahahahaha sory ale się
> rozpisałem @ PAP - Doslownie masz racje , niestety jestem malutki , na wysokich obcasach i z kapeluszem na glowie , mam jedynie 140 cm wzrostu i jeszcze do tego 7 - em antenek wokol kapelusza ...
Kurde , cos nieprawdopodobnego , ale zajebiste wybicie ponad 1 % , doslownie spolki gieldowe bez wskaznika C/Z , tylko mozna spotkac , jedynie na rosyjskiej gieldzie RTS ...
Prosze tylko zobaczyc , jak od kilku dnii , szaleje moj Cersanitek , a przed nim mialem Coliana po 2. 23 zl . , a sprzedalem ten papierek po 2. 53 zl ....
De facto w rzeczy samej , prosze mnie zle nie zrozumiec , doslownie na tym forum , nikogo nie naganiam do kupna lub sprzedazy akcji GTC . Jednym slowem , tylko okreslam stan finansowy spolki na przyszlosc i wiarygodnosc inwestowania w ta spolke . POZDROWIENIA ...
Dnia 2012-01-14 o godz. 13:59 ~FRANEK - CHICAGO napisał(a):
> Co to znaczy 17 zlotych , chyba za flaszke
> chinskiej wodki ??? ...
tak kup sobie flaszkę chińskiej wódki w Chicago to może ci rozum wróci ? ,tam chinoli nie brakuje i przestań bzdury pisać i zaśmiecać forum
GTC oddaje biurowiec
Globe Trade Centre (GTC) oddało do użytku trzeci biurowiec kompleksu Okęcie Business Park w Warszawie. Corius to 8,8 tys. mkw. powierzchni biurowej klasy A, wynajętej na razie w ponad 80 proc. Generalnym wykonawcą budynku była firma Unibep.
Dnia 2012-01-14 o godz. 14:28 ~różowy napisał(a):
> to dobra wiadomosc
czuje ze bedzie dobrze a ewentualne
> kolejne drobne osuniecie w okolice 7,5 to bedzie okazja do
> uzupelnienia koszyka.
@ ROZOWY - Dlaczego , nie kupiles Cersanitka ??? ...
Dnia 2012-01-14 o godz. 16:23 ~FRANEK - CHICAGO napisał(a):
> FFF - Doslownie tego jeszcze nie bylo w
> dziejach swiatowych , zeby wodka rozjasniala
> umysl czlowieka , chyba ten Twoj
> ptasi mozdzek ...
powiedział co wiedział , największy znawca GTC , FRANEK - CHICAGO z pod samuśkich Tater
Dnia 2012-01-14 o godz. 17:08 ~FRANEK - CHICAGO napisał(a):
> FFF - DOSLOWNIE za kilka lat , oczywiscie
> GORALE opanuja cala gielde WARSZAWSKA , a
> przy okazji wejda w DAXA NIEMIECKIEGO ...
górale nie mają DUDKÓW ,więc nic nie opanują , co najwyżej mogą wyjechać do Chicago
Dnia 2012-01-14 o godz. 18:07 ~FRANEK - CHICAGO napisał(a):
> FFF - Jedno zapamietaj na cale zycie :
> Dutki - forsa goralska & Dudek - ptaszek
> , chyba podobny do Twojego zdjecia , z
> dowodu osobistego ??? ...
ano macie racje FRANEK - CHICAGO , oczywiście że chodzi o Dutki ,
a do dudka to sam jesteś podobny ,
zamiast przegrywać na GPW to kup sobie trochę dutków ,
http://dutki.info/ ,
pewnie nie wiesz o tym że piątek w Izrealu giełda jest nieczynna i dopiero dziś była reakcja na obniżenie ratingów. Europa trawiła to piątek. Mocno się jutro zdziwisz.
Dnia 2012-01-15 o godz. 19:27 ~sgn napisał(a):
> pewnie nie wiesz o tym że piątek w Izrealu giełda jest
> nieczynna i dopiero dziś była reakcja na obniżenie
> ratingów. Europa trawiła to piątek. Mocno się jutro
> zdziwisz.
@ Naprawde jestem zdziwiony , ze dales sie nabrac , doslownie jak 5 - cio letni dzieciak , po prostu jestes , zwyklym dawca kapitalu ...
Dnia 2012-01-15 o godz. 19:15 ~FRANEK - CHICAGO napisał(a):
> Izraelski TASE - 100 > - 1. 5 % , jutro
> bedziemy schodzic , na 7 pietro bloku
> mieszkalnego GTC , poniewaz winda , jest w
> kapitalnym remoncie ...
spokojnie FRANEK , jeszcze wejdziemy na 20 piętro i wyżej
,a TY dalej trać na GPW , niedługo na tą windę się nie załapiesz bo ci ucieknie i nie będzie czekać
Franek czy ty nie masz co robić ze swoim życiem,
siedzisz non stop na tym forum i wypisujesz te głupoty,
podniecając się przy tym jak małe dziecko lizakiem.
Jak piszesz że masz dom z sadem to oznacza że go nie masz,
podobnie wszyscy powinni potraktować twoje zawistne brednie i
jak piszesz że to syf to znaczy trzeba kupować.
Proponuje przenieś się na forum KOV tam będziesz miał z kim popisać.
Niestety kochany Comandorku , doslownie nie masz skonczonej szkoly , a twoj statek spotka ten sam los , co stalo sie z niezatapialnym Titaniciem ??? ...
FRANEK - CHICAGO , GTC było i jest celowo zaniżane te akcje są warte 25-30 zł tak naprawdę lub więcej to zależy od szacowania i przeszacowania aktywów , a ty pisz dalej te brednie i trać na GPW dalej ,...
Nie dyskutuj z tym człowiekiem,
od niego tryska jadem,
nie posiada wiedzy ale za to dużo nienawiści.
Jak napisałem wczoraj, jego wypowiedzi świadczą o jego braku wiedzy,
co widać po dzisiejszym kursie GTC.
Apropo kochany Comandorku , chcialbym wiedziec , ile jeszcze zostalo Ci do odrobienia strat , kurde niech zgadne , chyba 65 % . Moim zdaniem , w szkole musiales nieraz powtarzac klase , widocznie takim byles zdolnym uczniem ...