1 grupa... Bylina i jego rodzina plus rodzina Nalepy wywalili od 30gr do 45gr inkasując może nawet 1000% jeżeli mieli 5% akcji po średnio 35-37gr = ok 7 milionów zł
2 grupa to pierwsi kupujący od Nalepy 4,8% penie max 4-5gr (800tys-1 milion) i wywalili od 40-20gr średnia ok 30gr x 20baniek =6 milionów zł
3 grupa późniejszych kupujących 4,8% wywalili od 29-10gr średnia ok 20gr razy 20 baniek akcji =4 miliony zł ;))) TAK SIĘ ROBI MILIONY POLSCE
Nawet gdyby odkupili swoje pakiety to i tak maja miliony w kieszeniach, jedyna nadzieja dla Serenity to ich zachłanność tzn. za tą kasę mogą zebrać większość akcji, wymienić twarze żeby odciąć się od tego co sie stało i trochę zainwestować w jakąś 'BUDĘ" i placówkę...jak wróci koniunktura to zaczną snuć bajki i pompować znów swoje aktywa!!!!!
Nie gniewaj się przyjacielu ale ta agresja w skupowaniu objawia się jak na razie obrotami rzędu 5700 PLN przez pierwsze pół dzisiejszej sesji. Sam dobrze życzę tej spółce, mam pakiecik coby chciało się zerkać, jadnak myślę, że teraz przed nami kilka tygodni wielkiego "nic" tutaj - potrzebne pozytywne informacje, bez tego będziemu kury macać w przedziale 6-9 gr.
bioton syndrom dla serenity? Naśladowców patentu biotonwego dilu mozna znaleźć wszedzie ,serenity mą byc wyjatkiem? Wg mnie długie lata cena jednocyfrowa aż do ...