• nadchodzi koniec ery 3d? Autor: ~wujek_dr [95.208.253.*]
    http://technowinki.onet.pl/inne/felietony/koniec-3d-na-razie-we-francji-jednak-ten-rok-bedzi,1,4990333,artykul.html

polecam artykul.

ciekawe czemu tak na gwalt fundy wychodza z tej spolki.
  • Re: nadchodzi koniec ery 3d? Autor: ~kij_w_mrowisko [83.238.228.*]
    Które fundusze wychodzą z 3D? Bo nie bardzo wiem... Wychodz ze wszystkich akcji spółek, które zajmują się 3D. Ale zabawa!
    Nawet autor tego artykułu nie wie, że już bodajże Toshiba produkuje przemysło tv (monitory) w których mozna oglądać 3D bez okularów... Problem głownie w najbliżsyzm okresie polega na dużej ilości danych nadanwanych sygnałem tv... A co robi Solorz? A po co sygnał cyfrowy? Takimi artykułami robi się z ludzi idiotów - być może nie teraz 3d jest standardem, ale wmawianie, że nie będzie w najbliższym czasie to kpina z myślących ludzi.
  • Re: nadchodzi koniec ery 3d? Autor: ~do wujka [89.231.109.*]
    wujek,a w której wsi mieszkasz?? Tak tylko pytam,bo chciałbym wiedzieć gdzie tacy się rodzą...
    p.s.A BZWBK tak wychodzi z akcji,że jak miał 5%,to już doszedł do 10-ciu,a docelowo chce mieć ponad 15%...
    Eeech,kup se młotek i walnij w czółko,albo podejdź do kanta stołu i z rozmachem zrób ukłon w przód,może pomoże...
  • Re: nadchodzi koniec ery 3d? Autor: ~kij_w_mrowisko [77.255.83.*]
    nie pisz do niego tylko "wujek" nie widzisz, że dodał na końcu dr? Tylko raczej nie myl dr ze stopniem doktora tylko raczej "dobra rada". Czyli wujek dobra rada - a dobrymi intencjami wiadomo co jest wybrukowane... bzwbk zbiera - owszem, ktoś wychodzi i ktoś wchodzi.
    Wujku dobra rada napisz coś czego nie wiem o spółce (przynajmniej spróbuj) ;)
  • Re: nadchodzi koniec ery 3d? Autor: ~Z CIA [83.30.84.*]
    Witam,
    To płatny naganiacz znany z innych spółek...
    Szkoda gadać...
  • Re: nadchodzi koniec ery 3d? Autor: ~wujek_dr [95.208.253.*]
    nie denerwujcie sie chlopcy, prawda jest boli ale co zrobic,

wystarczy spojrzec na infa jak duzi pozbywaja sie gigantycznych pakietow akcji tej spolki, tu po prostu smierdzi i cos nie gra, ale pewnie predzej czy pozniej sie dowiemy co bylo grane.
  • Re: nadchodzi koniec ery 3d? Autor: ~kij_w_mrowisko [77.253.43.*]
    jak dobrze, że internet nie przenosi jeszcze woni bo by nie szło wytrzymać wujku dobra rada przy czytaniu twoich postów... A kto jest tym "wielkim"? Siwczyk? Który sprzedaje akcje BZWBK i to za cenę, która podyktował ten bank? Przy okazji - swoje zarobił i nie zamierza czekać dłużej. W pamięcie mam jakiegoś udziałowca Aplle, który nabył na samym początku tej spółki chyba 10% za 1000$ potem odsprzedał chyba za 1500$ a teraz jest na rądowej emeryturze. Odpowiedz sobie na dwa pytania: Dlaczego ktoś sprzedaje? Dlaczego ktoś kupuje? Ja się domyślam. Wg mnie BZWBK - tak jak zresztą gdzieś udzielono wywiadu - nabywa akcje i3D z okresem inwestycji 3-4 lata. Przy okazji w tej chwili mają około 1 mln akcji po średniej cenie ~3,20 zł (tak jak obecny kurs). Czekają zapewne na progresję wyników spowodowanych przyrostem przychodów i zysków oraz sporych dochodów związanych z Quazarem. Jeśli to wyjdzie to sprzedadzą z niezłym zyskiem. Dlaczego ktoś sprzedaje? Jeśli obejmował akcje po 20gr to zarobił już 1000% - może mu wystarczy? Mnie by wystarczyło...I nie musiałbym czekać 3-4lat. Choc zostawiłbym sobie kilka akcji... Zauważ wujku dobra rada, że nikt z głównych akcjonariuszy nie sprzedaje akcji...
[x]
I3D 0,00% 0,02 2018-06-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.