Które fundusze wychodzą z 3D? Bo nie bardzo wiem... Wychodz ze wszystkich akcji spółek, które zajmują się 3D. Ale zabawa!
Nawet autor tego artykułu nie wie, że już bodajże Toshiba produkuje przemysło tv (monitory) w których mozna oglądać 3D bez okularów... Problem głownie w najbliżsyzm okresie polega na dużej ilości danych nadanwanych sygnałem tv... A co robi Solorz? A po co sygnał cyfrowy? Takimi artykułami robi się z ludzi idiotów - być może nie teraz 3d jest standardem, ale wmawianie, że nie będzie w najbliższym czasie to kpina z myślących ludzi.
wujek,a w której wsi mieszkasz?? Tak tylko pytam,bo chciałbym wiedzieć gdzie tacy się rodzą...
p.s.A BZWBK tak wychodzi z akcji,że jak miał 5%,to już doszedł do 10-ciu,a docelowo chce mieć ponad 15%...
Eeech,kup se młotek i walnij w czółko,albo podejdź do kanta stołu i z rozmachem zrób ukłon w przód,może pomoże...
nie pisz do niego tylko "wujek" nie widzisz, że dodał na końcu dr? Tylko raczej nie myl dr ze stopniem doktora tylko raczej "dobra rada". Czyli wujek dobra rada - a dobrymi intencjami wiadomo co jest wybrukowane... bzwbk zbiera - owszem, ktoś wychodzi i ktoś wchodzi.
Wujku dobra rada napisz coś czego nie wiem o spółce (przynajmniej spróbuj) ;)
nie denerwujcie sie chlopcy, prawda jest boli ale co zrobic,
wystarczy spojrzec na infa jak duzi pozbywaja sie gigantycznych pakietow akcji tej spolki, tu po prostu smierdzi i cos nie gra, ale pewnie predzej czy pozniej sie dowiemy co bylo grane.
jak dobrze, że internet nie przenosi jeszcze woni bo by nie szło wytrzymać wujku dobra rada przy czytaniu twoich postów... A kto jest tym "wielkim"? Siwczyk? Który sprzedaje akcje BZWBK i to za cenę, która podyktował ten bank? Przy okazji - swoje zarobił i nie zamierza czekać dłużej. W pamięcie mam jakiegoś udziałowca Aplle, który nabył na samym początku tej spółki chyba 10% za 1000$ potem odsprzedał chyba za 1500$ a teraz jest na rądowej emeryturze. Odpowiedz sobie na dwa pytania: Dlaczego ktoś sprzedaje? Dlaczego ktoś kupuje? Ja się domyślam. Wg mnie BZWBK - tak jak zresztą gdzieś udzielono wywiadu - nabywa akcje i3D z okresem inwestycji 3-4 lata. Przy okazji w tej chwili mają około 1 mln akcji po średniej cenie ~3,20 zł (tak jak obecny kurs). Czekają zapewne na progresję wyników spowodowanych przyrostem przychodów i zysków oraz sporych dochodów związanych z Quazarem. Jeśli to wyjdzie to sprzedadzą z niezłym zyskiem. Dlaczego ktoś sprzedaje? Jeśli obejmował akcje po 20gr to zarobił już 1000% - może mu wystarczy? Mnie by wystarczyło...I nie musiałbym czekać 3-4lat. Choc zostawiłbym sobie kilka akcji... Zauważ wujku dobra rada, że nikt z głównych akcjonariuszy nie sprzedaje akcji...