Przestańcie robić z siebie pajaców i ludziom prać mózg.
Przecież już najbardziej tępy leszcz zrozumiał, że Zbycho, Rycho, Chłop z Mazur to ten sam wał.
Już się Ch.z.M pogubiłeś się, nie wiesz czy piszesz do siebie, czy od siebie -:)
Przykład:
Autor: ~zbycho- [83.24.86.*], 2012-01-07 17:57
MONATOR mnie usowa ty mnie ośmieszasz
Autor: ~chłop z mazur [217.197.76.*], 2012-01-07 18:00
Nie ośmieszam się, stwierdzam tylko fakt, że nauczyłeś się pisać posty, które można w końcu zrozumiec.
Mnie to już przestało bawić, czas posprzątać zabawki i zakończyć to ujadanie Panie Chłopie z pipidówki.
Panowie nie sugerowac sie wpisami manipulantow,tylko czytac komunikaty i myslec,jestesmy juz w dolku lub bardzo blisko niego,jesli nie bedziecie sprzedawac to nie spadnie.
Sam jesteś jak wał. A to za ile będzie to się wszyscy za niedługo dowiedzą i w tedy skończy się ładowanie ludzi w h..a. Pozdrawiam wytrwałych.
P.S.
Kto tutaj wytrzyma to będzie zadowolony.
Zastanawiał się ktoś z was ile może być warty dictador?? Jak można by +/- oszacować jego wartość. Szukałem po necie i jedyne co znalazłem to cenę za butelkę a minimalne zamówienie u producenta opiewajace na 120 skrzynek(chyba 12 butelek w jednej) czyli wqrtosc minimalnego zamówienia wynosi ok 280k zł licząc średnio butelkę po 200zł
Pytanie ile im tego idzie rocznie i ile mają zysku z jednej flachy:-)
Gdyby to nie była społka krola to niejeden by sie na nią pokusił
---------------------------------------------------------------------------------------
Swego czasu na igroupie też tak pisali, i co? po ile teraz chodzi? Takich bzdur już lepiej nie piszcie, bo wygrana jest pewna. Ja na igroupie czekałem 8 miechów i się doczekałem, to i tu sobie poczekam, a nawet w trakcie przypływu gotówki, będę sobie jeszcze dokupował. W końcu oddają tanio to żal nie brać . Pozdrawiam cierpliwych.