Szanowni Państwo, ja jak i wielu z Was straciło tu mniej lub więcej pieniędzy.
Niestety nie odzyskamy ich już, a żadne starania nic nie pomogą, żadne pozwy przeciwko GOA, AVT itp.
Zapamiętajcie sobie Państwo jedną rzecz, zanim założyliście konto maklerskie, czy zastanowiliście się ilu złodziei jest na GPW ? Ja się nie zastanowiłem, ale teraz wiem. Straciłem kilka ładnych tysięcy i nie ma znaczenia czy 2, 5 czy dziesięć, znaczenie ma fakt, że ktoś nam je ukradł, ... a polskie prawo na to pozwala. Niestety KNF, a tymbardziej sądy nie chcą chyba się takimi przypadkami zajmować, to jest wręcz karygodne, by niewinnym ludzi okraść w taki sposób. Jak znam życie nikt nie odzyska straconych pieniędzy, ale wierzę w jedno, że prawo się kiedyś zmieni i sądzić będziemy tych, którzy dziś w ten przekręt nas wplątali.
Na tym kończę mój wywód i wzywam władze Polski, by nie dopuszczały więcej na parkiet gpw takich ZŁODZIEJASZKÓW.
a kim ze jest zarzad zwyklej spolki (GPW), broniacej wlasnej d..y, zeby sądowac wyroki na temat innych spolek, sa tak samo winni jak reszta dlatego probują odsunac smród jak najdalej od siebie, pisz kolego do goa, moze ugrasz cos razem z nimi, nie ma sie co jeszcze poddawac, jeszce nie wszystko stracone
im sie wydaje ze sobolewski i jego opinia bedzie wyrocznia dla sądu, jeszcze nigdy drobni nie wygrali w sadzie, drobni sa od lojenia skory, niestety, zreszta jesli mnie pamiec nie myli to prywtana emisja byla na pocztaku roku, a na avtechu wszytsko rozegralo sie latem