• co sie dzieje Autor: ~diler07 [178.36.122.*]
    No własnie o co w tym chodzi niebawem te akcjie będa chyba po kilkanaście groszy....co tydzień praktycznie kilkanaście % w dół i nic...wydaje mi sie ,że wkrótce spółka w ogóle zniknie z giełdy...A to dziwne ,bo fizycznie spółka prosperuje całkiem dobrze,szczerze mówiąc wątpie ,żeby cokolwiek się tu jeszcze wydarzyło,może za kilka lat jak spółka nadal będzie notowana...ale napewno nie będzie już poziomów rzędu 30zł...:) A szkoda bo się ładnie zapowiadało...co te spekulacje robią z giełdą.To jest chore po prostu.
  • Re: co sie dzieje Autor: ~rafi [78.154.86.*]
    bedzie emisja z pp a nowe akcje po 50gr, w styczniu walne w lutym odciecie.Niestety lecimy na groszówki jak wszystko na nc. Śmietnik do kwadratu.
  • Re: co sie dzieje Autor: ~diler07 [178.36.122.*]
    Czyli co uważasz ,że wkrótce zniknie DXD z giełdy i wszystko przepadnie?
  • Re: co sie dzieje Autor: ~rufin [87.205.47.*]
    niedługo walne zgromadzenie, przypuszczam ze wtedy sie duzo wyjaśni co jest grane. na razie zalecałbym wziac stoperan i czekac
    No tak walne zaplanowane jakoś pod koniec stycznia...zobaczymy co tam wyniknie z tego...
    Nawet nadzwyczajne walne zgromadzenie:)
  • Re: co sie dzieje Autor: ~RAFI [95.51.5.*]
    nie mowie ze spolka zniknie tylko zarobek zniknal. Zresztą produkcja akcji nic dobrego nie wrozy.
  • Re: co sie dzieje Autor: ~diler07 [178.37.226.*]
    Fakt,jak dodrukują kacji to wtedy chyba możemy sie pożeganć z cenami powyzej 5-10zł wydaje mi sie.Nie wiem ale sądze ,że ta spółka już nigdy nie osiągnie takich wyników jak we wrześniu...jak sądzicie?
  • Re: co sie dzieje Autor: ~rufin [87.205.221.*]
    zależy po ile bedzie emisja i na co ta emisja ma byc przeznaczona. Byc moze na rozkręcenie tego interesu u niemców które sie przeciąga
  • Re: co sie dzieje Autor: ~diler07 [178.37.226.*]
    Pożyjemy,zobaczymy...narazie czekać pozostaje do 24 stycznia
[x]
DXD 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.