myślisz że otwiera się sesje na +20% żeby zbierać jak najwyżej i jak najdrożej
tu scenariusz jest tylko jeden: w dół!
sam widzisz że dwóch nachalnych naganiaczy już zniknęło
o ile zakład że jeszcze dzisiaj lub jutro będzie poniżej 70 gr.?
ten gniot zleciał ot tak z 2,3 na 0,7 i końca nie widać, dzisiaj przerzucili między sobą 70k a popytu jak nie było tak nie ma, już nikt się nie nabiera na sztuczki spekuły, wszędzie ukryta sprzedaż, omg!!
świeczka dramatyczna, jutro dolne widły historyczne minima, przykro mi
Pozyjemy zobaczymy!!! ta świeca dla mnie to dobry objaw?.. do dalszych wzrostów . Co chodzi o przezucanie papiera pomiędzy soba to ameryki nie odkryłeś?... ja sie tym nie martwię- myslę również ,że nie powód aby wyrzucic papier. Nie na takim poziomie!!! Ty zrobisz jak uwazasz
uważasz się za dośwaidczonego, że wiele widziałeś na rynku a nie zauważyłeś wczoraj prostej zagrywki ubierającej
prosty schemat, pełno podaży od jednego podmiotu i kupowanie od siebie a pomiędzy trafi się leszcz który też kupi i ubierze się w trefny towar
dzisiaj dokładnie to samo, upychają na chama, bezczelnie ale widać że ciągle sie nabierają, różnica jest taka że dzisiaj dzieje się to 25% niżej niż wczoraj
radzę uciekać!!!!!!!!
nie chce mi sie was uświadamiać
skoro wy widziecie co innego nie będę was przekonywał, bo jak widzę INVESTcon osiągnął swój cel, chętnych na trefny towar coraz więcej i będzie więcej po 60gr, później po 50gr. aż wreszcie upchną resztki po 40gr.
prezes investu to poważny Pan profesor AE w poznaniu. pisząc takie banialuki cube barażasz się na sprawy śadowe, w końcu invest nie wytrzyma i zamieni ci życie w piekło, a nie lepiej dupki dupczyć na wolności, po co takie banialuki. po co ci manipulowac informacją pisząc nieprawdę, okaż dowód że invest zbywa akcje , które ma zlokapowane?
oczywiście że będzie niżej, myślę że 20-30 gr. tam jest dno
a wiecie dlaczego?
bo 1,1 mln akcji ma tu INVESTcon, czyli symbol kurestwa NC, nikt ze środowiska już od dawna nie zadaje się z tymi sk****mi a i drobni się odwrócili, już wiedzą że to jeden wielki przekręt
przyjrzyjcie się wszystkim spółkom w których udziały ma poznań a zrozumiecie że tu może być tylko gorzej !!!