Zgadzam się, duża ilość akcji, firma od kreacji i marketingu a sypią jak amatorzy i zamiast zachęcić do spółki to ją od pierwszych minut totalnie zniechęcają, normalnie amatorka totalna.
nie zgodzę z nie niektórymi opiniami. Nie mam akcji tej spółki, ale przyglądam się jej. Naprawdę są w większości galerii. Zysk netto to porażka do wyceny, ale popatrzcie na EBITDA przy tej wycnie wskaźnik ten jest bardzo atrakcyjny, amortyzacja wynika z inwestycji Spólki. Akcjonarjat też ciekawy, jednym z głównych akcjonariuszy jest Arkadiusz bajołek, więc w nędzą spółkę by nie zainwestował. Jedynie co mnie nie pokoi to ten spadek, pewnie miesli jakiś nerowych akcjonariuszy, który już długo czekali ze zbyciem akcji. Poczekam sobie do wyników za IV kw. jak zrealizują prognozę to wchodzę o ile cena nie będzie większa niż 1,3-1,4.
Tak pozatym to duża firma a nie jacyś oszuści trzeba lepiej analizować spólki.
też bym tu zainwestowała, i kupiła bym 1 milion akcji, jak by mi też sprzedali po 0.02 gr, pojebało już tą giełdę, 0.02 nominał a startują od 1.6, zaczekam jak spadnie na 0.05 gr. zapraszam na kupca, tam w najbliższym czasie odbije od dna, tu trzeba zaczekać ze trzy miesiące
"Tak pozatym to duża firma a nie jacyś oszuści trzeba lepiej analizować spólki.
Jasne. Właśnie wystarczy popatrzeć na AKCJONARIAT. Same szemrane ludziki. Jak przestaną "dyrektorować" to nie sądzę, że zdobędą jakichkolwiek klientów. Jak weszli na parkiet to jeden przez drugiego zaczął sprzedawać akcje. Chyba im to nie wyjdzie.
połowa z was wogóle nie czytała dokumentu inf., takie cytaty mnie rozwalają:
"też bym tu zainwestowała, i kupiła bym 1 milion akcji, jak by mi też sprzedali po 0.02 gr, pojebało już tą giełdę, 0.02 nominał a startują od 1.6, zaczekam jak spadnie na 0.05 gr. zapraszam na kupca, tam w najbliższym czasie odbije od dna, tu trzeba zaczekać ze trzy miesiące"
od kiedy dla starych spółek nominał ma znaczenie popatrz dla blackpointa nominał 0,05 a wycena 3,6. Liczą się wskaźniki, przycenie 0,05, byl by warty ile ? 0,25 rocznej EBITDA.