• c/wk = 1,72 "stockwatch" Autor: ~zibi1979 [91.230.86.*]
    http://www.stockwatch.pl/gpw/serenity,wiadomosci,wskazniki.aspx
  • Re: c/wk = 1,72 "stockwatch" Autor: ~jasne [77.255.0.*]
    No to juz blisko dna
  • Re: c/wk = 1,72 "stockwatch" Autor: ~marek [83.28.58.*]
    goście chcą wywołać celowo panikę na papierze. sporo ludi, naprawdę sporo, się obkupiło po 9-10 groszy, też w ok 20 groszy, i chcą ich strzepać z papieru. Te wystawiane zlecenia na TKO teraz na 7 gr w marnej ilości po za kilka tys zł ma tylko pokazać ich "siłę" że marnymi pieniędzmi można tu zrobić wszystko.
    teraz znowu ktoś wystawił zlecenie K ponad 1mln szt po 9 gr. bawią się bawią a ludzie się denerwują.
    problemy z NFZ, brak refundacji i pieniędzy w budżecie powoduje że ludzie tym bardziej będą szukali takich prywatnych placówek bo doskonale wiedzą że na Państwo nie mogą liczyć. i takie domy opieki i centra rehabilitacyjne będą powstawać jak grzyby po deszczu. bo społeczeństwo jest coraz starsze ale też i znaczna część społeczeństwa coraz bogatsza.
  • Re: c/wk = 1,72 "stockwatch" Autor: ~marek [83.28.58.*]
    wiedziałem ze zrobi taki numer, sekundę przed końcem dogrywki wycofał zlecenie kupna ponad 1mln po 9gr. nie pierwszy i nie ostatni raz taki numer przechodzi. tylko pytanie czy taka zabawa jest legalna, nie nosi znamion manipulacji rynkiem i gdzie jest KNF i prokuratura?
  • Re: c/wk = 1,72 "stockwatch" Autor: ~jasne [77.255.0.*]
    He he a gdzie jest zarząd spółki???? Nie wyobrażam sobie żeby Nalepa lub Bylina za jakis czas mieli sie pokazać w wywiadach i udawać że nic się nie stało. Oni zaufania juz nie odzyskają
  • Re: c/wk = 1,72 "stockwatch" Autor: ~artus [77.255.102.*]
    Oj Marek aleś ty naiwniak . Twierdzisz ,że ludzie będą szukać prywatnych gabinetów .
    To może powiesz za jakie pieniądze będą się te babcie leczyć jak już teraz nie starcza im na leki i bieżące potrzeby . Ty chyba dawno się nie leczyłeś i masz dobrze płatną pracę .

Spółka i pomysły były dobre na lata tłuste . Na lata chude - oszczędności chłopie .

Akcje niebawem będą kosztować 0,02 zł . Wrócę tu za parę tygodni i przypomnę mój wpis .
  • Re: c/wk = 1,72 "stockwatch" Autor: daab007 [91.90.179.*]
    hehe, no tak, tylko odejmij sobie od kapitału własnego kasę od Baltocon-a :]

BTW: Nowy Szef KNF bierze się za NC, aż się dziwię, że nie boją się nadal takich jaj robić jak dzisiaj/wczoraj...
  • Re: c/wk = 1,72 "stockwatch" Autor: ~smer [80.48.145.*]
    KNF?prokuratura?a co ty mas z15 lat i krecone wlosy?glosowales 9 pazdziernika 2011?
  • Re: c/wk = 1,72 "stockwatch" Autor: daab007 [91.90.179.*]
    haha, kręcone włosy faktycznie mam;)

Nie chce mi się szukać linka, ale KNF postawił zarzuty jakiejś spółce z NC za manipulowanie kursem (głównie chodziło o wycofywanie dużych zleceń na dogrywkach).

O GOADVISERS pewnie wszyscy słyszeli...
  • Re: c/wk = 1,72 "stockwatch" Autor: ~smer [80.48.145.*]
    jak to powiedzial jeden lodziarz niejaki MIRO,tu jest dziki kraj Panie,tu sie nie da zyc.
  • Re: c/wk = 1,72 "stockwatch" Autor: ~MROCZEK [89.228.23.*]
    spoko czekam na wiadomosc z GDYNI !!! taki ruch to chyba blisko !!! dolicz GDYNIE I WYJDZIE 0.80 !!!
  • Re: c/wk = 1,72 "stockwatch" Autor: ~Zen [83.8.63.*]
    Przykro mi to mówić, bo sam utopiłem sporą sumkę ale już niebawem bo w ciągu 2 tygodni zaliczymy 5 groni, a póżniej jak już ktoś napisał niewykluczone 2 gr.
  • Re: c/wk = 1,72 "stockwatch" Autor: ~MROCZEK [89.228.23.*]
    czytaj kto kupil papier !!!
  • Re: c/wk = 1,72 "stockwatch" Autor: ~abc [77.255.124.*]
    No właśnie. Nie jest to dobre, ani złe info takie neutralne. Bo mogą do 9 lipca oddać Nalepie te 210mln i wtedy kurs -> down, zacząć kupować->up, sprzedawać->down, rozegrać po swojemu->up lub down. Wiele możliwości.
  • Re: c/wk = 1,72 "stockwatch" Autor: ~jasne [77.254.162.*]
    Właśnie o takie coś im chodziło. Po co ulica ma wiedzieć co robić i zarobić????? Ale nie liczę że dadzą kupić po 1-2 grosze chociaż....poczekam i zobaczę;)
[x]
SERENITY -25,00% 0,03 2012-07-04 16:27:42
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.