goście chcą wywołać celowo panikę na papierze. sporo ludi, naprawdę sporo, się obkupiło po 9-10 groszy, też w ok 20 groszy, i chcą ich strzepać z papieru. Te wystawiane zlecenia na TKO teraz na 7 gr w marnej ilości po za kilka tys zł ma tylko pokazać ich "siłę" że marnymi pieniędzmi można tu zrobić wszystko.
teraz znowu ktoś wystawił zlecenie K ponad 1mln szt po 9 gr. bawią się bawią a ludzie się denerwują.
problemy z NFZ, brak refundacji i pieniędzy w budżecie powoduje że ludzie tym bardziej będą szukali takich prywatnych placówek bo doskonale wiedzą że na Państwo nie mogą liczyć. i takie domy opieki i centra rehabilitacyjne będą powstawać jak grzyby po deszczu. bo społeczeństwo jest coraz starsze ale też i znaczna część społeczeństwa coraz bogatsza.
wiedziałem ze zrobi taki numer, sekundę przed końcem dogrywki wycofał zlecenie kupna ponad 1mln po 9gr. nie pierwszy i nie ostatni raz taki numer przechodzi. tylko pytanie czy taka zabawa jest legalna, nie nosi znamion manipulacji rynkiem i gdzie jest KNF i prokuratura?
He he a gdzie jest zarząd spółki???? Nie wyobrażam sobie żeby Nalepa lub Bylina za jakis czas mieli sie pokazać w wywiadach i udawać że nic się nie stało. Oni zaufania juz nie odzyskają
Oj Marek aleś ty naiwniak . Twierdzisz ,że ludzie będą szukać prywatnych gabinetów .
To może powiesz za jakie pieniądze będą się te babcie leczyć jak już teraz nie starcza im na leki i bieżące potrzeby . Ty chyba dawno się nie leczyłeś i masz dobrze płatną pracę .
Spółka i pomysły były dobre na lata tłuste . Na lata chude - oszczędności chłopie .
Akcje niebawem będą kosztować 0,02 zł . Wrócę tu za parę tygodni i przypomnę mój wpis .
Nie chce mi się szukać linka, ale KNF postawił zarzuty jakiejś spółce z NC za manipulowanie kursem (głównie chodziło o wycofywanie dużych zleceń na dogrywkach).
Przykro mi to mówić, bo sam utopiłem sporą sumkę ale już niebawem bo w ciągu 2 tygodni zaliczymy 5 groni, a póżniej jak już ktoś napisał niewykluczone 2 gr.
No właśnie. Nie jest to dobre, ani złe info takie neutralne. Bo mogą do 9 lipca oddać Nalepie te 210mln i wtedy kurs -> down, zacząć kupować->up, sprzedawać->down, rozegrać po swojemu->up lub down. Wiele możliwości.
Właśnie o takie coś im chodziło. Po co ulica ma wiedzieć co robić i zarobić????? Ale nie liczę że dadzą kupić po 1-2 grosze chociaż....poczekam i zobaczę;)