polityka informacyjna jest moim zdaniem obecnie prawidłowa bez zbędnego ględzenia prezesa, tylko to co ma być czyli oficjalne komy, trzeba czekać czekamy tyle to i więcej poczekamy ale zauważcie że sama spółka z obecną działalnością jest więcej warta niż obecny kurs nie daje to wam do myślenia :) ale każdy robi jak uważa przecież to nie moja kasa :)
Dnia 2012-01-03 o godz. 16:06 ~moom_dial napisał(a):
> a kto ma zrobić jak sa inne ciekawsze spólki
To co cię tu trzyma skoro nic się nie wydarzy ,zauważyłem że też tu się produkujesz od czasu do czasu .
Idź na inne ciekawsze spółki upajać się w zyskach,nikt cię nie zmusza do przesiadywania tutaj,dziwny jesteś.
Podpisałeś jakieś zobowiązanie że trudno ci się rozstać panie "wyszczal" czy "odpal".
W lepszej sytuacji są ci , którzy nie mają akcji bo i tak zawsze zdążą kupić.
Gorsza jest sytuacja frajerów , którzy brali za dobrą monetę słowa prezia.
W przypadku złego infa frajerzy dostaną po kieszeni.
Szkoda tylko , że jestem w gronie frajerów.
... jak wszystko załatwią do jutra. Jeżeli tak by się stało, to zaczynam zbierać drobne do maks. 10 groni. Po tylu aneksach ciężko mi w to uwierzyć, ale co mam sobie żałować. Pomarzyć można.
Nowego cudu nad wisłą nie będzie :) Lecimy teraz bez aneksów, tak jak ostatnio. Żeby nie obowiazek podania infa o braku obligów. To nie było by żadnego infa. Chyba że ich pow.... dzwonieniem, to po tygodniu rzucą coś na odczepnego.
Dnia 2012-01-04 o godz. 21:37 ~Obawiacz napisał(a):
> ... jak wszystko załatwią do jutra. Jeżeli tak by się
> stało, to zaczynam zbierać drobne do maks. 10 groni. Po
> tylu aneksach ciężko mi w to uwierzyć, ale co mam sobie
> żałować. Pomarzyć można.
Ja nie mam akcji ale planuję zebrać jak dopną sprawę do końca .
Wtedy nie tylko ty będziesz chciał zebrać, zapewne jest wielu chętnych i nie każdy się załapie, więc trzeba bacznie pilnować.