.... Lipka przy laptopie ................... trzeba czytać tylko to co sam pisze lub mówi a mówi: nie wykluczam powrotu w udziale spółki do 33 % ......... wszystko w temacie .... nie ma klimatu i podstaw okołospółkowych (oprócz fundamentów, które w dobie bessy nie maja najmniejszego znaczenia) żeby to rosło komu jak komu ale Lipce obecnie na pewno nie zależy na wzrostach i kto to zrozumie może sobie popsztykać na krótkich ...albo czekać na lepsze czasy i 33% Lipki
pozdro
Witam. Masz pojecie ile trwa produkcja takiego nakladu w Bialymstoku lub
Olsztynie ? Naprawde niema czym sie podniecac . Dzieki rozbawiles mnie :-)
Ja tam wole ksiazki od tableta :-p
Mam pakiecik trzymam mocno
Pozdrawiam
daj szanse po takich wzrostach to oczywiste ze musi być jakieś odreagowanie, tak trzeba wzrosty robić żeby w jakimś tam późniejszym okresie i analitycy technicznie dostrzegli Kompap i tez łykali, co szybko rośnie szybko tez spada niech co drugi dzień rośnie po 2% ba nawet o 1,5% i było by dobrze a tak w tydzień 20 % do góry i później z 10 w dół przynajmniej na razie bezpieczne poziomy mamy ci którzy dobierali cały czas i maja średnia dobra (nie skromnie pomimo moich narzekań ze średnia ok. 7,3 w chwili obecnie śpię spokojnie czekam na dalszy rozwój wypadków relax, na razie jesteśmy bezpiecznie no przynajmniej bede egoistą ale cóż to robić czekać Karkosik kupuje Krauze kupuje Kulczyk kupuje następny w alfabecie jest Lipka tez będzie dalej kupować a jak nie on to znajdzie sie inwestor bo poniżej 10 ba 15plnów będzie to inwestor powyżej cóż ;) będzie brał powyżej ;)
ale zgadzam sie z Tobą że jest to czytelne i przejrzyste ;)