dlaczego ta spolka jest taka tania??
tanio a jednak brak popytu
tanio i brak podazy
wystarczy kilka tysiecy zeby zrobic odpal o 50%
nawet leszcze moga tu pojechac
zwracam uwage wytrwanych graczy na te spolke bo cos tu sie szykuje wedlug mnie
nic sie nie szykuje,
spolka generalnie bankrut co widac po ostatnich wynikach
uchwalili sobie emisje niby ratunkowa10 mln akcji po 10 groszy bez pp i ci chetnie sprzedadza wszystko co maja w okolicach 14-15gr bo i tak beda mieli akcje taniej :)
omijac z daleka oszustow, njapierw nieudolnym zarzadzaniem udoopili spolke a teraz drukuja sobie ile chca akcji za 10 groszy
ci co mieli oddac juz oddali teraz spokoj i czekanie na uplasowanie emisji tylko czy jesli plasuja ja po 10 gr to nie powinni zachecic rynku i kurs trzymac przy 20 gr?? ewentualnie przy 15 gr a tak po co brac emisje ktorej sie nie da dobrze sprzedac??
juz wywalili ostatnio 0,5 mln po 15gr poczytaj komunikaty
ty wezmiesz od nich po 15 gr oni za to odkupia wiecej po 10 gr z emisji tylko dla siebie i emisja uplasowana :)
omijac z daleka
Obecna wycena zachęca do spekulacji.JEŚLI odpał bedzie, to pod jakies info, bo widze że wyzbierana przy dnie spółka. Ciekawy tam akcjonariat i niski free float. Nie dziwią mnie wpisy rozgoryczonych "inwestorów" , którzy oczekują nie wiadomo czego bo kupili i nic sie nie dzieje tylko nowe dołki. Co teraz? Kup Teraz !
tak naprawde jeden grubas wie co tu sie wydarzy.
akcjonariat zapakowany przez fundusze wiec moze sie ciekawie zrobic po uplasowaniu emisji. usrednia sobie po 10 gr to po ile beda wywalac? po 7 gr? chyba to bez sensu ja licze na podciagniecie kursu czekam na sygnal z palcem na enterze
Ostatnie dwie sesje i 68% up. Obroty jak na ten walor nie takie małe, ciekaw jestem czy odbije do 50 groszy? Patrząc na ostatnie wydarzenia widac, że jest to mozliwe.