• warto? Autor: daro344444 [193.200.47.*]
    sie tym zainteresować?
  • Re: warto? Autor: ~milono [213.180.137.*]
    ja nakupiłem, bo to wydaje się tylko lekko niespokojne co na pewno da ruchy w dół i górę. Widać było na początku, że ktoś na głupa dorzuca i nie wie o co chodzi :)
  • Re: warto? Autor: ~Polak [77.252.248.*]
    mało wiadomości na temat spółki. jak myślicie kiedy coś się ruszy bo na razie wystrzał na debiucie i powoli zsuwamy się w dół....
    trochę sapie, ale widać teraz przynajmniej ruch. Jeszcze trochę dzisiaj dobrałem a co :)
    ile przewidujesz takiego szurania po spodzie? a może jeszcze spadnie i będzie promocja za pół ceny?
  • Re: warto? Autor: ~Nowy [89.75.183.*]
    coś mi się wydaję, że czeka nas kiszonka - płynność żadna a rozstrzał cen kolosalny.... mam tego nieco dlatego zastanawiam się co dalej a cena jeszcze jest bliska emisyjnej.
    sam nie wiem , ale trzymam, bo będzie na pewno zmiana kursu i trochę komunikatów
  • Re: warto? Autor: ~Nowy [89.76.38.*]
    Milono, myślę, że masz rację tylko czy zmiana kursu będzie na korzyść, bo typowy wykres debiutów na NC to mały odpał w pierwszym dniu a potem free falllll. Głupio by było w porę nie wyjść z papiera. Tak do końca stycznia albo do połowy lutego wypada potrzymać a potem się zobaczy. Poza tym patrzę na inne debiuty bo może akurat pojawi się coś pewniejszego.
    Odświeżam stary wątek bo coś się dzieje na papierze i jakby niekoniecznie dobrego - wie ktoś coś może, bo żadnego oficjalnego infa nie było. Płynność się jakby poprawiła tylko kierunek południowy i nie wiadomo jak długo jeszcze. Mam tego trochę i nie wiem co robić, dokupić bo cena coraz lepsza czy lepiej postać z boku? Czekam na opinie od lepiej poinformowanych.
  • Re: warto? Autor: ~Viper [89.76.38.*]
    widać, że ktoś dosypuje partiami po parę tysięcy, a potem kurs jest podbijany na plus przy małych zakupach, co zapowiadają takie podchody? jak myślicie?

a przy okazji czy jest aktywny wątek Mediana na jakimś portalu?
    Wie ktoś co się dzieje w spółce, bo szczególnie wylewni to nie są a bezruch się zrobił totalny - ani opchnąć ani dokupić.
[x]
MYCODERN 0,00% 0,83 2024-05-29 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.