ja nakupiłem, bo to wydaje się tylko lekko niespokojne co na pewno da ruchy w dół i górę. Widać było na początku, że ktoś na głupa dorzuca i nie wie o co chodzi :)
coś mi się wydaję, że czeka nas kiszonka - płynność żadna a rozstrzał cen kolosalny.... mam tego nieco dlatego zastanawiam się co dalej a cena jeszcze jest bliska emisyjnej.
Milono, myślę, że masz rację tylko czy zmiana kursu będzie na korzyść, bo typowy wykres debiutów na NC to mały odpał w pierwszym dniu a potem free falllll. Głupio by było w porę nie wyjść z papiera. Tak do końca stycznia albo do połowy lutego wypada potrzymać a potem się zobaczy. Poza tym patrzę na inne debiuty bo może akurat pojawi się coś pewniejszego.
Odświeżam stary wątek bo coś się dzieje na papierze i jakby niekoniecznie dobrego - wie ktoś coś może, bo żadnego oficjalnego infa nie było. Płynność się jakby poprawiła tylko kierunek południowy i nie wiadomo jak długo jeszcze. Mam tego trochę i nie wiem co robić, dokupić bo cena coraz lepsza czy lepiej postać z boku? Czekam na opinie od lepiej poinformowanych.
widać, że ktoś dosypuje partiami po parę tysięcy, a potem kurs jest podbijany na plus przy małych zakupach, co zapowiadają takie podchody? jak myślicie?
a przy okazji czy jest aktywny wątek Mediana na jakimś portalu?