• Paszczak kontra KNF Autor: ~Anonymouse [93.174.93.*]
    WItajcie

Na koniec roku am prezent - odpowiedz KNF w sprawie CCE i ich akcji .
    Bardzo ciekawa lektura - zapraszam .
    Wszystkiego najlepszego w nowym roku dla akcjonariuszy Komputronik i CCE oraz dla W.Buczkowskiego. Wojtek ty wiesz od kogo. Chociaż tak niewiele , a właściwie nic juz nas nie łączy mogę ci powiedzieć że w 2012 nie spocznę az wszystko wyjaśnie, poczytasz o tym w gazecie wyborczej. Pozdrawiam.

http://www.scribd.com/doc/76842702/KNF

PS. Zapomniałem dodac życzeń dla Paszczaka: Stasiu ja tobie z całego serca życzę abyś poszedł do więzienia za swoje czyny i wpuszczanie w maliny uczciwych osób, za kradzieże , przekręty i oszustwa. Szczególnie za ostatni przekręt z Bondą na agencji rynku rolnego i na umowach wierzytelności. Za wyzyskiwanie biednego Redełkiewicza i za wszystkie ukradzione piniądze. Tego ci życzę serdeczny przyjacielu.

Anonymouse
  • Re: Paszczak kontra KNF Autor: ~kolba [178.37.190.*]
    Dlaczego nie ma tu nic w stylu "prosze uregulowac sprawe zaleglego wezwania na 100% akcji po przekroczeniu prgu..."
    Czy nie od tego powinny zaczynac sie uwagi KNF-u do CCE?
    Przeciez byla mowa ze nikt nie wprowadzi do obrotu akcji bez wczesniejszego wezwania...
  • Re: Paszczak kontra KNF Autor: ~kolba [83.238.59.*]
    Aha jest odnosnik w 8 punkcie.
    Moze to jakis przelom. Musza zaczac grac fer inaczej nigdy nie odzyskaja kasy jaka tam wsadzili. Mysle ze skoro juz staraja sie o wprowadzenie akcji do obrotu tzn ze bede musieli czyms zaskoczyc rynek podac jakas strategie. W ich przypadku wystarczyloby cokolwiek zeby generowac jakis przychod skoro nie maja zadnego zadluzenia. Cos wspomnieli o jakims osiedlu...widac ze nawet w dewelopera chca sie bawic. Nich robia cokolwiek kazda informacja o dzialalnosci bylaby pozytywna i w koncu zmienila trend.
  • Re: Paszczak kontra KNF Autor: ~re [79.191.192.*]
    cce przebije advadis będzie po 2 gr. jak leasco podobna ilość i cena
[x]
CCENERGY 0,00% 0,26 2025-11-28 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.