Życzę wszystkich żeby było jak najmniej takich prezesów na innych spółkach co zabierają się za sprawy z które ich potem przerastają.
Oby jak najmniej takich prezesów co leją wodę akcjonariuszom a potem chowają głowę z piasek i udają głuchych.
Życzę żeby prezes się w końcu obudził i zobaczył do jakiego poziomu jego polityka działania doprowadziła kurs który ciągle zmierza w dół.
Życzę żeby prezes już nie przewidywał i nie karmił akcjonariuszy kolejnymi infami o przedłużeniu.
Życzę żeby się sprecyzował w końcu czy "przewiduje" czy "ostateczny" termin a nie prowadził grę słów.
A na koniec dodam jak to już powiedziano że ze względu gdyż prowadzone są rozmowy z bankami w sprawie kredytu ostatecznie przewiduję w najbliższym czasie Do Siego Roku.
Ja tym razem znów przedłużą to znaczy że maja z tym niezły problem i czekają aż po roku im wygaśnie umowa przedwstępna .
Z tą żwirownią to jakieś kombinacje ,takie same podniecanie jak tym kontraktem na 300tyś Euro.
A czego tu się chciałeś spodziewać .Zasypali w nowym roku 8gr ,pościągali z wyższych i dołożyli do 10gr .Wszyscy chcą z tego uciec aby na zero ale nie maja jak i to jest problem.
Ogólnie śmiech i fantastyczny pomysł prezesa jak ubrać w akcje akcjonariuszy za pomocą maili :)
Haha co za firma ,jakim cudem oni weszli na NC.
Tam niezły burdel musi być,każdy robi sobie co chce ,jaki żwir jaki kontrakt,jakie 300tys euro buahahaha ale wydymani wszyscy.
Cytuje jego słowa "Przyznam że jestem zaskoczony tym". Po sprawdzeniu raportu i bez pytania jego, kim ten Pan jest. Sam powiedział, że nie zna tego Pana.
Powiedział że zaskoczony jest bo może żadnej żwirowni niema , tu śmierdzi jakimś wałkiem .
Wyrolowani są wszyscy hahahahahahaha co za firma ,komedia nic więcej.
Cena 2gr to i tak za dużo za to co wyprawiają.
Mam gdzieś te 3 gr , a ty co pocieszasz się ,nie dotarło że jesteś umoczony???
Już wróżą z AT. Uaktywniłem się bo mnie ta polityka denerwuje i pociskanie bajek o żwirku więc nie udawaj że wszystko jest ładnie pięknie .To jest jedno wielkie szambo ,ile się już tak pocieszasz,pół roku.
Ubrany jesteś po uszy wiec nie udawaj ,dostaniesz kolejne przedłużenia i ciekawe co powiesz.
a co sekretarka czy cieć może wiedzieć o prokurencie, przecież prokurent jest powoływany albo do prowadzenia spraw bieżących spółki (i wtedy jest generalnie znany i przychodzi sobie do pracy) albo do załatwienia konkretnej rzeczy ( nie musi być zatrudniony i nie muszą go wszyscy znać, nawet to niewskazane... i pewnie tak jest w tym przypadku)
nie ma się co podniecać
Nie ma co się podniecać ,sypną nam kolejnym terminem i znów będą mieli czas na wymyślenie kolejnej wymówki,gniot ,niedługo będzie rok jak tu nic się nie dzieje.
Dnia 2012-01-02 o godz. 13:33 ~bolek napisał(a):
> a co sekretarka czy cieć może wiedzieć o prokurencie,
> przecież prokurent jest powoływany albo do prowadzenia
> spraw bieżących spółki (i wtedy jest generalnie znany i
> przychodzi sobie do pracy) albo do załatwienia konkretnej
> rzeczy ( nie musi być zatrudniony i nie muszą go wszyscy
> znać, nawet to niewskazane... i pewnie tak jest w tym
> przypadku)
nie ma się co podniecać
oj co ty piszesz synku. prezes się chwalił że mają polise
Po twoim gadaniu widać że jesteś podróba. Gniot to gniot, ubrali wszystkich po same uszy i teraz wyrzucają powoli po 6gr żeby wyjść z jak najmniejszą stratą.
Jakich ty chcesz tu wzrostów się spodziewać ,może będzie 10gr ale za kilka miesięcy ,teraz to pies z kulawą noga tego nie bierze.
Dnia 2012-01-02 o godz. 17:41 ~mikpi napisał(a):
> Post do amigo...choć i laptop zmieni zdanie jak kupi:)))
Naganiaczu daruj sobie ,mam dużo tej makulatury i nie mam zamiaru dokupywać tylko przy najbliższej okazji pozbyć się tego gniota bo mnie wkurza polityka prezia!!!
A ty udajesz że wszystko ok ,lecz się.
Więc nie pisz bajek bo jesteś tak samo ubrany od miesięcy jak pozostali.
Sam tego nie masz jak opchnąć i udajesz wielkiego inwestora,nabrałeś się na te bajki,maile a teraz strugasz nie wiadomo kogo .
Co boisz się przyznać że umoczyłeś ,majaczysz tyle czasu że ładnie pięknie i co masz ? gniota ,nic więcej !
Dnia 2012-01-02 o godz. 18:05 ~mikpi napisał(a):
> Tak, tak. Pogadaj sobie :)
mikpi ile ty masz lat dzieciaku,siedzisz tu tyle czasu i ciągle naganiasz na wzrosty.
Popatrz co ty wypisywałeś w zeszłym roku ,ewidentnie naganiasz albo jesteś ślepy i udajesz że wszystko jest ok.
Mogę się założyć że jesteś na minusie jak większość tylko boisz się przyznać.
Z księżyca spadłeś, ludzie mają rację wielu dało się wrobić w bajki prezesa ,niestety taka jest prawda.
Ile tych aneksów miałeś? terminów na wyrost ,bajeczek mailowych .
Taka jest prawda zaufali prezesowi w te opowieści i terminy na wyrost a potem się na wszystkich wypiął.
A może ty jesteś z firmy bo tak bronisz tej spółki ?
Co by kto nie napisał że jest nie dobrze to go wyśmiewasz,dziwne czyżbyś naganiał?
Niestety jest niekolorowo i nie rozumiem po co to zaprzeczanie .
Do tego szykuje nam się kolejny termin więc nie denerwuj ludzi.
Sam mam akcje i czekam żeby w końcu coś tu się zaczęło dziać ale nie udaję że jestem zadowolony .
Ja naganiam na wzrosty?! Chyba żartujesz:))) Nie cierpię tylko właśnie takich naganiaczy jak amigo i jemu to podobni. Jak chcą kupić to spółka dla nich warta 3 grosze. Po kupnie już spółeczka cacy!
Jestem tak samo zniesmaczony tym co zarząd wyprawia jak wszyscy posiadacze. Umoczony aż tak bardzo nie jestem. Raptem jeden przeskok cenowy j jestem na zero:)
.......Chciałbym być dzieciakiem.
No to nie rób ze mnie naganiacza gościu i nie porównuj mnie do amigo!!!!
A jak byś nie zauważył to ten amigo to nie jest ten sam co wcześniej ,popatrz jak tamten pisał a jak ten.Bystry jesteś jak mało kto.
Dalej twierdze że to gniot a prezio nam zgotował niezłą kiszone a to nie znaczy że naganiam na spadek zrozumiano bo wcale mi się nie widzi.