w związku z bardzo niskimi wynikami naszej spółeczki oraz „prawdopodobnymi” pomysłami naszego zarządu aby wpływać na decyzje inwestycyjne podejmowane przez inwestorów poprzez pisanie na forum pod różnymi nie kojarzącymi się z osobami z zarządu, postanowiłem przynajmniej spróbować zmienić naszą szarą rzeczywistość.
Mianowicie Pan Przemek Fuks pisząc jako zarejestrowany uczestnik forum Bankier ma IP 83.15.204 ( to zapewne ip z siedziby eficomu, patrząc po godzinach wysyłania postów). Z tego IP wypływało dużo (kilkanaście, kilkadziesiąt postów mających charakter typowej nagonki, mogącej wpłynąć na decyzje inwestycyjne osób czytających wątki. Nicki typu: Anna K. Nietyksza, Janek, Robert, Tycjan, macd, toja itp. Jest też kilka innych IP, których na 90% jestem pewien, że są związane ze spółką. I jeli bédzie potrzeba to postaram się to udowodnić. Przecież nagonka nie mogłą się tylko odbywać w czasie pracy ale i w domach prywatnych. Zapoznajcie się z historią wątków na forum i wnioski wyciągnijcie sami. Nie muszę chyba mówić co grozi osobom które posiadają informacje poufne i po prostu trzeba nazwać to po prostu manipulują nami.
Zwracam się do Was ponieważ jest to spółka publiczna posiadamy jej akcje i naprawdę możemy wiele zrobić w spółce, szczególnie teraz gdy mamy kartę przetargową w postaci nagonek. Ja osobiście chciałbym zajrzeć i sprawdzić wszystkie koszty usług obcych, czy nie ma tam działania na niekorzyść spółki oraz znacząco obniżyć koszty zarządu.
Chciałbym poznać Wasze opinie i na początek stworzyć listę akcjonariuszy (bez żadnych danych osobowych tylko ile potencjalnie mamy akcji, żeby zwołać NWZA i wprowadzić swojego człowieka, (aaa czy mozza sugerowali swoją pomoc dla Pani Prezes wiec może i dla nas jeden z nich będzie chciał zasiąść w RN) do spółki żeby patrzył zarządowi na ręce. Jeśli będziecie zainteresowani czymś takim to stworzę email, żebyście wrzucili tam ilość akcji jakimi będziemy dysponować. Ja mogę znacząco zmienić stan posiadania, jeśli będzie taka potrzeba co udowodnię dzisiaj na fixie, jeśli się uda:).
Wystosuje również pismo do zarządu i zobaczymy czy będą chcieli współpracować, ale wydaje mi się, że nie będzie zależało im na rozgłosie i chociaż rynek NC jest rynkiem nieregulowanym i KNF się nim nie zajmuje, to jednak takie działanie na forach może kosztować spółkę naprawdę wiele.
W szczególności pozdrawiam Efi. Fakt to co przytoczyłeś w poście jest jak najbardziej racjonalne i zasadne. Popieram cię w całości. Jestem teraz w pracy ale jak znajdę więcej czasu to się odezwę. Pozdrawiam i do zobaczenia wkrótce. AAA
na początku chciałbym prosić aby ktoś kto ma założony nick na forum parkietu (lub czyta nas) wkleił tam to co tutaj piszemy. Aby ta wiadomość dotarła do jak największej ilości akcjonariuszy. Mam nadzieję, że również Pan posiadający 200k akcji wystawione na 5 zl dołączy do nas. To znaczy my do niego bo z tego co widać w raportach od dawna nie zgadzał się do końca z polityką firmy.
Mejl na który można wysyłać ilość z ilością posiadanych akcji to: efi0088@gmail.com
Bardzo proszę nie pokazujmy tutaj zarządowi naszych kart w postaci naszego zaangażowania. Mam nadzieje, że paradoksalnie będą zaskoczeni ile osób udało się im przekonać do kupna akcji eficomu.
W poniedziałek napisze do eficomu i jak tylko dostanę odpowiedz to się odezwę.