• nie mogę tego zakumać? Autor: ~roling [195.225.69.*]
    Wszyscy od dawna wiedzą ,że prezio będzie skupował długo i namiętnie do swoich 33% i zrobi wszystko aby dokończyć swe dzieło i że brał i po 6,60 i po 11,40 też i może brać po 20 i więcej i to wszystko jest od dawna wiadome ,więc kto mu oddaje w tych chorych nikłych cenach wiedząc że może dać mocno wyżej.
    I pytanie dodatkowe.
    Po co Lipka skupuje te akcje jak kurs jest non stop słaby a obroty mizerne i nie widać przyszłości na zarobek?
    Czy liczy na jakiś zysk , przełom,czy może jest durniem?
    Przemyślcie wy sprzedający .
    Oczywiście nie mówię tu do tych co tylko przewalają z 1do2 wora.
    raf cio co ma mało kompa
  • Re: nie mogę tego zakumać? Autor: ~aa [83.30.75.*]
    prezes ktory kupuje tyle akcji ciagle swojej spolki raczej nie kupuje ich po to ze wie ze firma nie jest przyszlosciowa bez wizji i perspektyw rozwoju; debilem tez nie jest co nie raz pokazal

tyle w temacie
    reszte niech kazdy sam sobie dopowie
  • Re: nie mogę tego zakumać? Autor: ~karsyk1980 [194.28.203.*]
    żeby sie nie okazało że nie uwzględnił akcjonariuszy mniejszościowych w swoim planie..... ;)
  • Re: nie mogę tego zakumać? Autor: ~roling [195.225.69.*]
    też tak sądzę to jest była spółka pana K. z Pomorza , który wyrolował wiele drobnicy choćby ostatnio na petrolu a pan prezes L. TO JEGO KUMPEL , takich wałów na naszej GPRuletkowych zrobili już wiele!
    I co myślicie na ten temat?
    Nie to że źle wróżę tej spółce ale od dawna mi tu śmierdzi wałkiem ,takim horyzontalnym,tzn ja uważam ,że będzie dobre wyjście z tej inwestycji ale to będzie b.krótki okres .
  • Re: nie mogę tego zakumać? Autor: ~rc10 [109.243.23.*]
    Tak wlasnie bedzie jak piszesz. A reszta jest milczeniem......
  • Re: nie mogę tego zakumać? Autor: ~wert [95.41.83.*]
    A ja sądzę ,żę jest inaczej.
    Lipka jest od stycznia 2007! jesli miałby wyrolować to było wiele okazji było np. 18 -22 zł przez kilka tygodni!
    Krauze nic nie ma wspólnego z kompapem -Kompap był mu potrzebny jako zakład pracy chronionej (VAT) ale to się skończyło w 2002 roku i od tego czsu ta spólka wegetował a dopiero lipka ją uzdrowił i kupił dwie drukanie ...Jest Prezesem we wszystkich spółkach -nie wystawia słupów ...Gdzie tu miejsce na wałek??
    Drukarnie kupione od SP z 3-letnimi gwarancjami! 350 ciu pracowników ...???
    Rozjechali by Prezesa!
    Ja nie widzę symptomów -porównaj z petrolem lub biotonem
    np.emisja w 2008 była po 6 zł!! itd...
  • Re: nie mogę tego zakumać? Autor: ~kris b [83.21.206.*]
    ktos tu odkurzyl piekne karty historri-owszem kompap byl na poczatku spolka rysia k.ktory wciaz wierci w kazachstanie/skutki kurs petrolinvest spadl z 700 zl na 2,2 zl/ i za jego czasow uszyl ubranka na kompapie nawet po 60zl.wg mnie gdyby nie prezes lipka kompapu by juz dawno nie bylo a teraz tworzy naprawde grupe kapitalowa.za rok poprosimy o komentarz krauzego ze jego byly kompap osiagnie 70 mln przychodow i pare mln zysku netto a wartosc ksiegowa jest wciaz zanizona.za to karawana szczekajacych kundli wlecze sie za kompapem dzisiaj 9 zl i niech biegna po waleianke do apteki i spieszccie sie od 1 stycznia ostre podwyzki mam pytanie poboczne-wciaz kochacie po i rudego geniusza
  • Re: nie mogę tego zakumać? Autor: ~aa [83.7.37.*]
    ktos wczoraj pisalze wczoraj sami sobie wrzucali.... no to prosze bardzo
    Data sporządzenia 2011-12-30
    Raport bieżący nr 62/2011
    Skrócona nazwa emitenta KOMPAP
    Podstawa prawna Art. 160 ust 4 Ustawy o obrocie - informacja o transakcjach osób mających dostęp do informacji poufnych

Treść raportu

Spółka PPH KOMPAP SA informuje, że w dniu 30 grudnia 2011r. otrzymała zawiadomienie, w trybie art. 160 Ustawy z dnia 29 lipca 2005 roku o obrocie instrumentami finansowymi, od Pana Waldemara Lipka – Prezesa Zarządu Spółki, iż Spółka GRAND Sp. z o.o. z siedzibą w Sopocie w wyniku transakcji za pośrednictwem Millenium Dom Maklerski SA POK Gdańsk, które miały miejsce w dniu 29 grudnia 2011r. zwiększyła stan posiadania akcji PPH KOMPAP S.A. łącznie o 6.331 akcji. Cena zakupu wyniosła od 7,66 zł do 8,15 zł. Obowiązek przekazania powyższych informacji wynika z faktu, iż Pan Waldemar Lipka pełni w Spółce PPH KOMPAP SA funkcję Prezesa Zarządu, a Spółka "Grand" sp. z o.o. jest osobą blisko z nim związaną w rozumieniu art. 160 ust. 2 pkt. 4 wyżej cytowanej ustawy o obrocie.
    PODPISY OSÓB REPREZENTUJĄCYCH SPÓŁKĘ

robta tak dalej, oddawajcie im nisko braaawo
  • Re: nie mogę tego zakumać? Autor: ~kris b [83.21.98.*]
    kolego karsyk dalej czekasz na 4-5 zl.jesli ciebie kompap juz mocno zmeczyl a masz duzy pakiet sypnij pkc-zapewniam ciebie ze krytykowany przez ciebie prezes chetnie stoi z podbierakiem
  • Re: nie mogę tego zakumać? Autor: ~karsyk1980 [194.28.203.*]
    wszystko w swoim czasie, sypac po pkc nie bede bo to nie ekonomicznie, rozegram to jak prezes ;) no coż 4-5zł moze nie bedzie ale cos ponizej siedmiu dobrałem i tak ;) licze na dalsze wzrosty tylko boje sie zeby prezes psikusa nie zrobil....
  • Re: nie mogę tego zakumać? Autor: ~rc10 [164.127.26.*]
    karsyk1980 jeszcze sie zdziwisz jaki prorok z Ciebie dobry :-)
    Pozdrawiam
  • Re: nie mogę tego zakumać? Autor: ~aa [83.7.37.*]
    Ty juz sie nie zdziwisz jaki slaby z ciebie inwestor bo juz to wiesz od dawna
  • Re: nie mogę tego zakumać? Autor: ~abdak [46.112.40.*]
    W branży jest wiadome, że ozgraf ma być przenoszony do nowej lokalizacji. Białystok sprzedaje maszyny, oferta jest na ich stronie. Są to maszyny kluczowe do produkcji książek w twardej oprawie.
    Coś słyszałem, że ludzie z Białegostoku dostają oferty pracy w Olsztynie. W sumie jak sprzeda budynki ozgraf i białystok to dostanie z kilkanaście milionów. Czym więcej akcji skupi tym więcej mu zostanie z dywidendy. I tyle.
  • Re: nie mogę tego zakumać? Autor: ~rc10 [164.126.48.*]
    aa kisisz po 9.5 i liczysz na cuda :-p
    abdak bialysto i olsztyn czeka to samo tylko daty beda troche inne ;-)
[x]
KOMPAP -0,85% 23,20 2025-09-19 13:41:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.