Wszyscy od dawna wiedzą ,że prezio będzie skupował długo i namiętnie do swoich 33% i zrobi wszystko aby dokończyć swe dzieło i że brał i po 6,60 i po 11,40 też i może brać po 20 i więcej i to wszystko jest od dawna wiadome ,więc kto mu oddaje w tych chorych nikłych cenach wiedząc że może dać mocno wyżej.
I pytanie dodatkowe.
Po co Lipka skupuje te akcje jak kurs jest non stop słaby a obroty mizerne i nie widać przyszłości na zarobek?
Czy liczy na jakiś zysk , przełom,czy może jest durniem?
Przemyślcie wy sprzedający .
Oczywiście nie mówię tu do tych co tylko przewalają z 1do2 wora.
raf cio co ma mało kompa
prezes ktory kupuje tyle akcji ciagle swojej spolki raczej nie kupuje ich po to ze wie ze firma nie jest przyszlosciowa bez wizji i perspektyw rozwoju; debilem tez nie jest co nie raz pokazal
tyle w temacie
reszte niech kazdy sam sobie dopowie
też tak sądzę to jest była spółka pana K. z Pomorza , który wyrolował wiele drobnicy choćby ostatnio na petrolu a pan prezes L. TO JEGO KUMPEL , takich wałów na naszej GPRuletkowych zrobili już wiele!
I co myślicie na ten temat?
Nie to że źle wróżę tej spółce ale od dawna mi tu śmierdzi wałkiem ,takim horyzontalnym,tzn ja uważam ,że będzie dobre wyjście z tej inwestycji ale to będzie b.krótki okres .
A ja sądzę ,żę jest inaczej.
Lipka jest od stycznia 2007! jesli miałby wyrolować to było wiele okazji było np. 18 -22 zł przez kilka tygodni!
Krauze nic nie ma wspólnego z kompapem -Kompap był mu potrzebny jako zakład pracy chronionej (VAT) ale to się skończyło w 2002 roku i od tego czsu ta spólka wegetował a dopiero lipka ją uzdrowił i kupił dwie drukanie ...Jest Prezesem we wszystkich spółkach -nie wystawia słupów ...Gdzie tu miejsce na wałek??
Drukarnie kupione od SP z 3-letnimi gwarancjami! 350 ciu pracowników ...???
Rozjechali by Prezesa!
Ja nie widzę symptomów -porównaj z petrolem lub biotonem
np.emisja w 2008 była po 6 zł!! itd...
ktos tu odkurzyl piekne karty historri-owszem kompap byl na poczatku spolka rysia k.ktory wciaz wierci w kazachstanie/skutki kurs petrolinvest spadl z 700 zl na 2,2 zl/ i za jego czasow uszyl ubranka na kompapie nawet po 60zl.wg mnie gdyby nie prezes lipka kompapu by juz dawno nie bylo a teraz tworzy naprawde grupe kapitalowa.za rok poprosimy o komentarz krauzego ze jego byly kompap osiagnie 70 mln przychodow i pare mln zysku netto a wartosc ksiegowa jest wciaz zanizona.za to karawana szczekajacych kundli wlecze sie za kompapem dzisiaj 9 zl i niech biegna po waleianke do apteki i spieszccie sie od 1 stycznia ostre podwyzki mam pytanie poboczne-wciaz kochacie po i rudego geniusza
ktos wczoraj pisalze wczoraj sami sobie wrzucali.... no to prosze bardzo
Data sporządzenia 2011-12-30
Raport bieżący nr 62/2011
Skrócona nazwa emitenta KOMPAP
Podstawa prawna Art. 160 ust 4 Ustawy o obrocie - informacja o transakcjach osób mających dostęp do informacji poufnych
Treść raportu
Spółka PPH KOMPAP SA informuje, że w dniu 30 grudnia 2011r. otrzymała zawiadomienie, w trybie art. 160 Ustawy z dnia 29 lipca 2005 roku o obrocie instrumentami finansowymi, od Pana Waldemara Lipka – Prezesa Zarządu Spółki, iż Spółka GRAND Sp. z o.o. z siedzibą w Sopocie w wyniku transakcji za pośrednictwem Millenium Dom Maklerski SA POK Gdańsk, które miały miejsce w dniu 29 grudnia 2011r. zwiększyła stan posiadania akcji PPH KOMPAP S.A. łącznie o 6.331 akcji. Cena zakupu wyniosła od 7,66 zł do 8,15 zł. Obowiązek przekazania powyższych informacji wynika z faktu, iż Pan Waldemar Lipka pełni w Spółce PPH KOMPAP SA funkcję Prezesa Zarządu, a Spółka "Grand" sp. z o.o. jest osobą blisko z nim związaną w rozumieniu art. 160 ust. 2 pkt. 4 wyżej cytowanej ustawy o obrocie.
PODPISY OSÓB REPREZENTUJĄCYCH SPÓŁKĘ
kolego karsyk dalej czekasz na 4-5 zl.jesli ciebie kompap juz mocno zmeczyl a masz duzy pakiet sypnij pkc-zapewniam ciebie ze krytykowany przez ciebie prezes chetnie stoi z podbierakiem
wszystko w swoim czasie, sypac po pkc nie bede bo to nie ekonomicznie, rozegram to jak prezes ;) no coż 4-5zł moze nie bedzie ale cos ponizej siedmiu dobrałem i tak ;) licze na dalsze wzrosty tylko boje sie zeby prezes psikusa nie zrobil....
W branży jest wiadome, że ozgraf ma być przenoszony do nowej lokalizacji. Białystok sprzedaje maszyny, oferta jest na ich stronie. Są to maszyny kluczowe do produkcji książek w twardej oprawie.
Coś słyszałem, że ludzie z Białegostoku dostają oferty pracy w Olsztynie. W sumie jak sprzeda budynki ozgraf i białystok to dostanie z kilkanaście milionów. Czym więcej akcji skupi tym więcej mu zostanie z dywidendy. I tyle.