• No Autor: ~Ktoś [89.231.252.*]
    No widać dzisiaj że zaczynają kupować w dużych pakietach.
    Po obrotach z kolei widać że walor w dalszym ciągu cieszy się dużym zainteresowaniem.
    Jeszcze leszcze psują kurs ale powinno się to skończyć i od stycznia 2012 coś powinno się w końcu dziać Będą wyskakiwać leszcze przy cenie 4.50 ale zobaczymy czy długo.
  • Re: No Autor: ~aaaaaaaaaa [77.254.119.*]
    raczej niezłe wysypywanie się i ubieranie ludzi którzy oddadzą mi po 3,50
  • Re: No Autor: ~Ktoś [89.231.252.*]
    hahahahahahahahahahahha - dobre , podoba mi się .
    kij ma dwa końce.
    ktoś sprzedaje, ktoś kupuje- po takiej samej cenie.
    szczęśliwego nowego roku
  • Re: No Autor: ~cccc [83.20.157.*]
    nudny jesteś
    moze i nudny, ale nudne tez jest to wysypywanie.
  • Re: No Autor: ~leszcz [178.36.170.*]
    według mnie ciekawe ... swego rodzaju próba sił, ukryte zlecenia, większe pakiety, co ktoś rzuci to ktoś zbiera, ale i jeśli ktoś kupuje, to ktoś zrzuca do dołu ... baaardzo ciekawe
    nic tu ciekawego nie ma, wywala jakis fundusz , mogliby chlopaki sie dogadac zrobic sobie jakas pakietówke i sie finalnie wymienić a nie stresowac ludzi
  • Re: No Autor: ~Ktoś [89.231.246.*]
    @aaaa te twoje wywody to o kant .... otrzeć tyle są warte.
    Już pisałem " kij ma dwa końce "
    Jak ktoś sprzedaje (bo np " stwierdził że nie opłaca się trzymać " ja nie znam innego powodu) to po drugiej stronie jest ktoś kto je kupuje po takiej samej cenie ( przekonany że zarobi że się opłaca ). Sens byłby przy cenie normalnej a ta cena jest o ~100 za niska .
    Myślenie nie boli . Szukanie jeleni których jak widać nie brakuje (i tak się znajdą , bez naganiania z twojej strony.) Jak chciałeś kupić za 3.50 to mogłeś kupić PP w zapisach dodatkowych i tak na 100 zamówionych dostałbyś 1 akcję . Według twojego i innych rozumowania 1 akcja to coś za dużo. Mam pytanie rozumiesz co napisałem.
    Taki śmieć a taka redukcja . Tyle jeleni do kupowania śmiecia. W/g ciebie ~99 % to jelenie.
    A tobie podobni to Mózgi z kreskówki WD .
  • Re: No Autor: ~marek [164.127.246.*]
    chłopie ty sie sam nakręcasz , żle skończysz. Michał puście Cie z pustymi torbami?
  • Re: No Autor: ~Ktoś [89.231.246.*]
    Już mnie puścił i ogołocił.
  • Re: No Autor: ~aaaaaaaaa [77.254.119.*]
    kij ma dwa końce, czyż nie ?
  • Re: No Autor: ~bph [77.91.19.*]
    Dlaczego sprzedaja - ano dlatego, ze niedlugo bedzie notowania pda - po 3,50.
    Obawiam sie jednego, ze wtedy moga zleciec do tych 3,50.- oczywiscie akcje.
    Ci ktorzy nabyli po 3,50 - sprzedaja akcje po 4 (bo im sie oplaca).
    Co Wy na to?
  • Re: No Autor: ~ccc [79.191.110.*]
    No i jak PDA będą po 3,50 i akcje też, to zdecydowanie większość posiadaczy będzie chciała na nich zarobić, po asymilacji też, więc nawet jeśli kurs spadnie, to w końcu zacznie iść na północ.
  • Re: No Autor: penelo [95.51.193.*]
    Nikt nie nabył akcji po 3,50 bo musiał zapłacić 5 gr za PP czyli w najlepszym przypadku jedna akcja serii H kosztowała go 3,70 . Termin wprowadzenia omawianych akcji jeszcze nie został opublikowany a Cersanit ma na to czas jeszcze około 1,5 miesiąca ! Tak więc handel pomiędzy ustawionymi widełkami może jeszcze chwilę potrwać .
  • Re: No Autor: ~bph [77.91.19.*]
    Ja tez tak mysle,ze beda wzrosty ale dopiero po asymilacji.
    wzrosty beda dopiero wtedy gdy sie sypacz wysypie , bo temu co zbiera z ukrytego jakos nie spieszno do podbijania kursu
  • Re: No Autor: ~abab [77.254.119.*]
    na 4.05 ukryta sprzedaz na 4,01 ukryte kupno , i jak to rozumieć he ?
  • Re: No Autor: ~keris [217.144.205.*]
    i znowu uwalą kurs na zamknięciu...no cudownie...!!!
  • Re: No Autor: ~keris [217.144.205.*]
    i uwalili kurs...ładne pakiety poszły!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kto za taką cenę sprzedaję???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: No Autor: ~Mac4u [83.17.17.*]
    Kupno:
    wolumen: 500 450 po 4.00

A obrót dziś 439 985...

robi się ciekawie..
  • Re: No Autor: ~ccc [79.191.110.*]
    ale to wygląda....
    bestia się dziś odkryła, jesli chce kupic z rynku tyle ile pokazał, to nie ma szans na spadek ponizej 4zl, ba nawet wiecej kurs powinien rosnać, wiec zobaczmy co nowy rok przyniesie. W wszystkiego Dobrego na Nowy Rok zycze calej gwardii cersanitowej . !
[x]
ROVESE -12,28% 2,00 2016-08-29 16:49:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.