widzę, że Marysia do tego stopnia myli nikcki, że postanowiła się nawet podpisywać moim, dlatego postanowiłem się zarejestrować. zatem próżny trud marysiu. Na pewno nie będę obrażać Basi, która tu pisze rozsądne rzeczy i na temat, a dodatkowo ma info bardziej dokłade niż my bo wie co i jak w zakładach. i zgadzam się, że wyniki bedą dobre, i tak jak już pisałem przezyje nawet to jak pojda na inwestycje, bo z takimi planami jakie mają myślę, że sprzedaż pojdzie mocno w górę, zatem to taka spirala, która sie bedzie sama nakrecac, wiec mnie glowa nie boli
To powiedzcie mi dlaczego jest taki kurs skoro w firmie tak dobrze idzie? I jeszcze jedno: czym był spowodowany wzrost na 13.90 pod koniec sierpnia? Pozdrawiam
TANIE to mogą być pomidory na straganie. Spólki albo mają potęcjal wzrostowy albo nie[police nie mają].pozdrawiam. Przesilenie zawsze nastepuje w momencie kiedy wszystko wydaje się być na najlepszej drodze.
chłopina ma dzisiaj gorszy dzień, może rodzice kazali mu iść spać przed północą, może zapomniał wziąć tabletek... dawno nie było z nim tak źle żeby mu się mieszały nicki i podpisy