• Do poczytania. Autor: ~Basia [83.168.108.*]
    http://www.parkiet.com/artykul/1157272-IV-kwartal-udany-dla-spolek-chemicznych.html
  • Re: Do poczytania. Autor: ~aaaa [87.204.40.*]
    Eksport w Policach za 3 kwartaly to 48% przychodów, więc prawie tyle co w Synthosie. Ale słaby złoty napędza popyt i winduje ceny także w sprzedaży krajowej. Polski rolnik nie kupi nawozów produkowanych za granicą właśnie z uwagi na drogi import. Tego nasi analitycy i autorka chyba nie ogarniają.

Nie analizowałem Ciechu, ale jeśli artykuł nie kłamie i Ciech przy tak korzystnym rynku będzie miał stratę co według p. Kliszcza jest takie super to w takim razie jest to kolejny dowód na umysłowy paraliż tego analytyka.
  • do basi Autor: ~ss [82.160.202.*]
    i gdzie te twoje 30 zeta :)
    ???????????????????

i kto miła racje????
  • Re: do basi Autor: ~Basia [83.168.108.*]
    Ja mówiłam że będzie 18-20 zł. Oczywiście w najlepszym momencie.
  • Re: do basi Autor: ~ja [164.127.224.*]
    Marysiu, bo rozumiem, że to ty kryjesz się pod tymi wszystkimi nikami pamiętaj że to już koniec roku, dzieje się niewiele, jest mały ruch, bo ludzie czekają co i jak dalej, czekają już na wyniki na info o dywidendzie, na prognozy kolejne. wbrew Twojemu zdziwieniu z poprzednich w watkach, giełda w święta nie pracowała:) ludzie siedzieli przy wiglijnym stole, nie przy komputerach:) nie ma tez co lać łez, jak spada, tak jest na giełdzie, sa okazje do kupna, przy wzrostach okazje do sprzedaży, więc juz przestan odsądzać tę spólkę od czci i wairy zwłaszcza, że jak sama przyznałaś nie masz akcji. i daj spokoj Basi, bo akurat ona w przeciwieństwie do Ciebie pisze na temat
  • Re: do basi Autor: ~marysia [78.8.62.*]
    Odpierd...l się! Występuje pod nickiem MARYSIA.Czasem pisze coś mój brat MARCIN. Dlaczego nie kupujecie jak takie dobre.[police].Gown...o wiesz o rynkach i zabierasz glos.Pozdrawiam.
  • Re: do basi Autor: ~endo2004 [89.76.176.*]
    Dnia 2011-12-27 o godz. 18:45 ~marysia napisał(a):
    > Odpierd...l się! Występuje pod nickiem MARYSIA.Czasem pisze
    > coś mój brat MARCIN. Dlaczego nie kupujecie jak takie
    > dobre.[police].Gown...o wiesz o rynkach i zabierasz
    > glos.Pozdrawiam.

Wierzyłem w ewolucję tego protoplasta, ale sądząc po tonie wypowiedzi nic się nie zmieniło od mojej ostatniej wizyty na forum. Widać że świąteczna przerwa w szkole nie podziałała kojąco na skołatane nerwy małolata.

Powracając do polic to nie przyglądałem się dzisiejszej sesji ale wiem że ktoś wyrzucił blisko 60K papiera i momentami police traciły nawet ponad 5%. Dzisiejsze 9,31 nie nastraja pozytywnie... mimo to jestem optymistą!

Pozdrawiam
  • Re: do basi Autor: ~marysia [78.8.57.*]
    Malolata?HE HE HE[dobre]
  • Re: do marysi Autor: ~zrównoważona [83.168.96.*]
    Napewno małolata i to źle wychowana sądzę po używanym słownictwie.
  • Re: do basi Autor: ~Endo2004 [89.76.176.*]
    Dnia 2011-12-28 o godz. 07:46 ~marysia napisał(a):
    > Malolata?HE HE HE[dobre]
    Dnia 2011-12-28 o godz. 07:46 ~marysia napisał(a):
    > Malolata?HE HE HE[dobre].

czytaj dokładnie i ze zrozumieniem a dopiero pózniej rechocz. Wszyscy wiedza ze masz fredzla a do szkloly Chodzisz sukienkach.
  • Re: do basi Autor: ~re [77.254.133.*]
    Wulgarny typ. Bez komentarza.
  • Re: Do poczytania. Autor: ~logo [83.168.85.*]
    http://szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34939,10873051,Police_na_plusie__ale_zamiast_dywidendy__inwestycje.html
  • Re: Do poczytania. Autor: ~Basia [83.168.108.*]
    http://chemia.wnp.pl/zakonczyl-sie-juz-program-restrukturyzacji-zatrudnienia-w-zch-police,156928_1_0_0.html
  • Re: Do poczytania. Autor: ~wnikliwie czytający [46.204.55.*]
    Dnia 2011-12-25 o godz. 08:47 ~Basia napisał(a):
    > http://www.parkiet.com/artykul/1157272-IV-kwartal-udany-dla
    > -spolek-chemicznych.html

...ten fragment też czytałaś!? :-)

Ale są też zagrożenia. – Spodziewane są znaczne spadki, szacowane nawet na 10–20 procent, cen nawozów, głównie ze względu na spadające w ostatnich tygodniach ceny zbóż – mówi Brymora. Firmy negatywnie odczują też wzrost cen gazu, którego zakup stanowi istotną pozycję w ich kosztach. O podwyżkę taryf na gaz zabiega PGNiG i raczej do niej dojdzie, choć nie wiadomo, jaka będzie jej wysokość.
  • Re: Do poczytania. Autor: ~anka [77.253.10.*]
    Może przejęcie w przyszłości. Parkiet pisze ciekawie...
[x]
POLICE 1,05% 7,70 2026-05-15 09:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.