ktos usunął mój temat omg. Spółka jak narazie mało znana, ja radze wchodzić. Spółka ma plany na przyszłość, ogólny stan finansowy bardzo dobry minimalna cena za akcje to 10gr także 2gronie w tył zakładająć że spadnie to nie dużo. w połowie roku akcja może kosztować 5pln jeśli w pełni uda przejąć dość popularny magazyn psxetreme. Wróże przyszłość tej spółce.
majster zarowno ja jak i git jestesmy zapakowani wiec nam nie musisz tego mowic moze 6 pln to lekka przesada ale jak uderzy w 1 zl to bedzie rewelka uwazam ze 3 dni przed swietami to byl kieposki pomysl na debiut ale coz trzeba czekac i miec nadzieje na lepsze jutro MERRY X MAS 4 ALL
witam wszystkich po siwetach jak sadzicie czy dzis cos sie ruszy na papierze ja mam nadzieje ze tak zlecenia S do K 1:10 moze zacznie sie w koncu jazda na polnoc PI i GIT jak sadzicie ?
Takie ładne okrąglutkie zlecenia na niższych poziomach, chyba ktoś jeszcze chce pozbierać sobie na niższych poziomach, więc dzisiaj jeszcze się nie spodziewam fajerwerków.
Takie ogólne to na Sylwestra ;)
A co do spółki, to naprawdę nie wiem... Po cichu liczę na to dobre info związane z przejęciem, a do tego momentu to wróżenie z fusów.
Może ktoś spojrzy w fundamenty i stwierdzi, że warto rozbujać spółkę, bo własnymi siłami tego nie zrobimy.
ja widze ze zwalaja kurs na poziomy bardzo niskie moze kots cos wie chce zarobic gruba kase zbieranie trwa moze jeszcze dzis zielen ujzymy a moze nie kto to wie
lalala papier ma solidne podstawy jak niewiele na NC i spolka przynosi zyski od dluzszego okresu czasu wiec nie jest to balonik do pompowania kasy jak w wypadlu wielu papierow jakbys poczytal pewne informacje to zauwazylbys ze powodem takiego wyniku na papierze byl kiepski termin debiutu tuz przed swietami a jakbys dodatkowo poczytal poprzedni watek zobaczylbyc ze zarowno ja jak i git nie kupilismy po 10 gr a srednia z zakupow mamy po ponad 20 wiec jestesmy pod kreska jak narazie i liczymy na konkretny up bo wiemuy ze spolka ma do tego podsttawy
i jak lalala byla zwalka ? chyba nie z tego co mi wiadomo a dzis bedzie raczej kolejny dzien w gore szlo bo ludzie zaczynaja patrzec i interesowac sie spolka ktora jest naprawde bardzo wartosciowa jak sadzicie mam racje
gruby przeżucił pakiety miedzy sobą po 10gr 11gr 12gr i 14gr, reszta to ulica rozhuśtała do tych maksimów dzisiaj, a więć po 14gr i poniżej można wchodzić ale powyżej to ryzyko, do zamknięcia wiesz jaki będzie scenariusz?