• Prezes milczy Autor: ~222 ( 444 ) [82.139.164.*]
    Kilkanaście dni temu postanowiłem wysłać maila do prezesa waszej perełki. Nie informowałem o tym na forum wcześniej, gdyż uważałem, że streszczę odpowiedź bossa razem z moim tekstem. Z mojej strony sprawa ma charakter czysto werbalny, jednakże szef milczy jak zaklęty, żadnego odzewu, a szkoda. Wysłany mail był następujący:

Panie Prezesie,

istnienie spółki VirtualVision S.A. na rynku medialnym do dnia dzisiejszego mieści się, jak zauważyłem, jedynie w granicach nazwę to "hipotez roboczych". Zagadnienie animowanej produkcji filmowej , które dominowało w poprzednich miesiącach znacząco umilkło i niejako utknęło w miejscu. W związku z tym chcę postawić pytania następującej treści:

Czy przyjęte przez spółkę VirtualVision S.A. cele zmieniły się?
    Czy Spółka VirtualVision S.A. zamierza odstąpić od podjętego planu, o którym czytać można było w informacjach ze Spółki?
    Kiedy rynek będzie mógł poznać bliżej oficjalne informacje na temat postępu w działalności VirtualVision S.A.

Liczę na odpowiedzi nie wkraczające z zakres poufnych - naturalnie.

Na razie nic, po prostu nic, brak produkcji, brak odpowiedzi. Pewnie niebawem nie da się ustalić miejsca pobytu bossa spółki - rozumiecie o co chodzi :))))))
  • Re: Prezes milczy Autor: ~umoczony [80.50.127.*]
    3 grudnia 12:44 Wysłane
    rozwiń szczegóły
    Bardzo proszę o
    Krótkie zobrazowanie sytuacji spółki. Jestem bardzo zaniepokojony brakiem jakichkolwiek informacji na temat działalności spółki. Trzy lata temu zainwestowałem dosyć znaczny kapitał z którego jak wiadomo niewiele zostało. Czy padłem ofiarą oszustwa ?. Nie jestem spekulantem, ale poważnym akcjonariuszem.Proszę o konkretne odpowiedzi.
    Pozdrawiam i czekam na odpowiedz co do dalszej działalności spółki.

no i co ? i NICC !!
  • Re: Prezes milczy Autor: ~MechaGodzilla [83.14.101.*]
    rada jest prosta: piszcie na Berdyczów...
  • Re: Prezes milczy Autor: ~Ciufik [80.53.145.*]
    Czy ktoś na forum (oprócz mnie oczywiście) orientuje się w jakim stanie jest film którego premiera miała być w październiku br., i kto go produkuje (nie produkuje) -niewłaściwe skreślić.
  • Re: Prezes milczy Autor: ~mozambik [31.62.141.*]
    mozambik
[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.