• Dobry broker Autor: ~Karol_Wawa [217.96.3.*]
    Szukam dobrego, sprawdzonego pośrednika kurierskiego.
    Znacie kogoś? Wiele osób stawia na wysylam taniej.pl ktoś korzystał może z ich usług i może się wypowiedzieć?
  • Re: Dobry broker Autor: ~Wioletta [217.96.3.*]
    Dużo teraz tego, od koloru do wyboru.
    Jak chcesz kogoś sprawdzonego, to polecam Ci wysylam taniej. JA korzystam z ich usług i bardzo sobie chwalę.
  • Re: Dobry broker Autor: ~Karol_Wawa [217.96.3.*]
    O dziękuję Pani za szybką odpowiedź. Strona bardzo czytelna i przejrzysta. Nie spodziewałem się takiej szybkiej reakcji ;)
  • Re: Dobry broker Autor: ~Wioletta [217.96.3.*]
    Oj, nie ma za co. Wie Pan takie czasy, musimy sobie pomagać ;)
    Wiadomo, że wielu czyha na naszą pomyłkę. Wystarczy przyjrzeć się Allegro - gdyby nie komentarze, byli by tam sami złodzieje. A tak trafi sie przypadkiem, jak człowiek nie ostrożny. To samo z kurierami, czy brokerami. Tak buduje się sieć zaufania ;) Jeden poleca drugiemu!
    Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt!
  • Re: Dobry broker Autor: ~Lucek [109.243.116.*]
    Osobiście też polecam wysyłam taniej pl, jak dla mnie firma się sprawdza, ponoszą całą odpowiedzialność za transportowany towar i jak na razie wszystko dociera w całości i w krótkim czasie.
  • Re: Dobry broker Autor: ~Alina [31.174.158.*]
    Dla mnie wysyłam taniej jest the best..naprawdę nie spotkałam się z tak znakomitą obsługą jeszcze nigdy..a przez kurierów wysyłałam już wiele przesyłek..ceny mają zadziwiająco niskie i są niesamowicie sympatyczni