Witaj Max, Leszek kupował po 6.25. Wpadam tu czasem i właśnie Cię zobaczyłam. Podziwiam, że jeszcze tu siedzisz, na razie inwestuję w inne spółki, ale MWT zawsze bedę wspominać z sympatią i nie wykluczam powrotu. Życzę Ci Wesołych Świąt.
No hej Kreciu! Niestety trochę się "zasiedziałem" z częścią akcji. No ale trudno, rok temu były żniwa... teraz jest inaczej. A Ty już całkowicie wysypana?
Pozdrawiam i również życzę Ci Wesołych i Radosnych Świąt Bożego Narodzenia!
Tak, ale z nostalgią wspominam stare czasy i szkoda, że tak sie nam to wszystko potoczyło. Na forum czasem zaglądam, mam do tej spółki niezmienny sentyment. Teraz przeszłam prawie całkowicie na NC; tam inwestuję w kilka dobrych fundamentalnie, mam nadzieję, spółek. Na DT nie gram, to raczej nie moja bajka. Szukam spółek rozszerzających działalność na Wschodzie, trochę też inwestuję w energię odnawialną.
Trzymaj się.
Według mnie nie. Nawet w czasie najgorszych spadków kurs nie spadł aż tak nisko i raczej nie widze powodów żeby spadł na takie poziomy. Leszek kupował po 6.25, a w październiku Beyondream Investments, Ltd po 8.07.
To że Czarnecki kupował jak mówisz po 6,25 to nie znaczy że nie będzie mu na rękę żeby na jakiś czas cena spadła np. 4-5 zł. Będzie się mógł obkupić albo np. potrzymać w tej cenie pół roku i zrobić korzystne dla siebie wezwanie
Witam smutnych AKCJONARIUSZY !!!
Spokojnie to tylko spadek do 27.XII /dzień rozliczenia podatku/
--------------------------------------------------
to ja sprzedałem po 7,50 a następnie po 7,59 jako jedyny! /dzisiaj 23XII/
i oczywiście taniej odkupiłem.
==================================
Kurs spadnie tylko do 6,94 /luka z dnia5 lipca 2010/
i ostro do góry !!!
Oczywiście to już w NOWYM ROKU !!!
------------------------
Pozdrawiam Wszystkich
zwłaszcza PANIE !