Zyska jest niesamowity przy obecnym kursie
Wiekszosc mysli ze te 10 groszy to po kosztach a prawda jest taka ze nowa emisja ponad 120 mln czy wiecej daje 12-15 mln zysku przy tej cenie
Zeby nic nie zarobili kurs musi zblizyc sie do 3-4 groszy
Narazie z ostatniej emisji objęto niecałe 20 mln. Więc tylko te akcje mogli sprzedać.
Reszty z ostatniej emisji nikt nie objął. A nowej emisji jeszcze nie zatwierdzono.
Posługujcie się w obie strony faktami, a nie informacjami ściągniętymi z forum.
Na co naganiac ?????????????
Czemu akcjie wyjechały na cypr i komu pozyczyli gra na krotko inwestorki jak wywala dana ilosc pozniej jest emisjia
Teraz jest to legalne a w czp za taki przekret krol otrzymał kare z kNF milon zlotych a sam czp zdycha z braku zainteresowani bo wszyscy zapakownai po uszy to samo czeka was
NIE LICZCIE NA ZYSKI jak kto brąl wyzej jak 0,11 po 0,10 moze na zero pozniej bedzie usrednianie az do kilku groszy
Cenna 0,12 toz to prawie przebitka 100% od kwoty druku i rozwodnienia dla drukarzy tylko szkoda z etaki marny handel bo restrukturyzacja nie trwała by 2-3 lata i dobrami luksusowymi juz mozna było by handlowac ze tak powiem
nie moze byc spolki takie jak pronox czyli gole i wesołe potrzebuja kapitału wiec druki i wciskanie w leszcza je uzdrowia ..........,przynajmniej ich zarzadzajacych
Tych akcji do pozbyci ajest miliony nawet w połowie drogi nie jestescie i wszyscy co tu graja odejda z placzem oprocz drukujacych i handlujacych w celu zbycia cena docelowa 0,04-5
nie jestem w tej spółce ale bardzo poważnie się zastanawiam czy nie wejść z dużą kasą
czytam i domyślam się że naganiają was na sprzedaż po 10 gr tego co wam zostało
w tej cenie wszystko sprzątają i widzę że taniej to już nie będzie
nie powinniście się wyleszczać tylko powoli nabywać
bo jest tanio że aż głupio , a ta spółka potrafi zrobić 200% w kilka dni
tak myślę i obserwuję ale na razie czekam z kasą
Dnia 2011-12-23 o godz. 17:48 ~komandos napisał(a):
> nie jestem w tej spółce ale bardzo poważnie się zastanawiam
> czy nie wejść z dużą kasą
czytam i domyślam się że
> naganiają was na sprzedaż po 10 gr tego co wam zostało
w
> tej cenie wszystko sprzątają i widzę że taniej to już nie
> będzie
nie powinniście się wyleszczać tylko powoli nabywać
> bo jest tanio że aż głupio , a ta spółka potrafi zrobić
> 200% w kilka dni
tak myślę i obserwuję ale na razie czekam
> z kasą
mądrego poczytać,niezbędne i bezcenne-----------pozdrawiam
a ja i tak uważam ze za duzo was z akcjami .....wszyscy się nałykali jak pelikany i chca liczyć zyski... hellloooo a kto to ma od was kupić ......po takiej cenie/!!! mamy besse kasy jak na lekarstwo... pozdro
w nastepny rok wejdziecie z niezła strata by usredniac do grudnia bu HAHAHAHAH
sam leszc tu siedzi grubszy portfel tego nie tknie za nic !!!!!!!!!!!!
ale wy biezcie hehehe
Jak tak handel bedzie wygladał i tak powoli bedziecei brali usredniali to kilkadziesiat miesiecy minie zanim FF zmieni sie do 90% bo o to chodzi w drukarni hou hou hou
Jak na osobe malo zainteresowana kupnem tej spolki strasznie duzo sie tu udzielasz od kilku dni i co bardziej zalosne odpisujesz sam na swoje posty. Zmiana nicka nic nie daje. Poszukaj troche w internecie o zmianie IP panie wielki naganiaczu.
tak tak , tylko sobie kości nie połamcie od tego przepychania do papiera , oby nie wyszło że macie tylko ładne i tanie ubranka , nie oddajecie dzisiaj po 9gr to oddacie jutro