Ciekawe kiedy skoncza sie te przepychanki. Wyglada to tak, jakby mialo sie cos w koncu wydarzyc, pytanie tylko kiedy, poki co ewidentne zanizanie kursu. pzdr
Nie mogę tego pojąć, tyle truposzy na rynku radzi sobie o niebo lepiej od mercora, który to regularnie przynosi zyski. Obrót na tej spółce żaden, zero zainteresowania.
Zastanawia mnie co za dawca kapitału tak sprzedaje, widać że są to przestraszone leszcze, a nie żaden gruby. Obroty na spadkach znikome, także liczę że wkrótce wyrysuje się podwóne dno i fruuuuu do nieba
mi sie wydaje, ze ktos raczej celowo zaniza kurs, bo za kazdym razem kiedy pojawiaja sie jakies troche wieksze zlecenie kupna, sypacz odpuszcza. wynika z tego ze nie chce sie pozbywac akcji. ja podtrzymuje, ze wkrotce pojawi sie chyba jakis wiekszy inwestor.
O animatorze tez cisza poki co, wiecie moze czy transakcje animatora są to wgladu wszystkich? bo chyba tak powinno byc????pzdr
Tutaj to juz tylko swieczke zostalo zapalic...juz odeszli ostatni sprawiedliwi z tego papiera...pusta chata i bez obrotow...zal porazka sciska du..pe....:-(