moze i masz racje ale nie uwazam zeby spolka ktora przyniosla zysk w ciagu ostatnich kilku lat szla w dol wystarczy moze deko cierpliwosci i pojedziemy do gory a moze poprostu za malo osob wie o tym papierze choc juz dzis od rana widac panike i spadek lekki to mam nadzieje ze dzien zamkniemy na zielono i zacznie sie up na calego
Ci co chcą obejrzeć finanse spółki, muszą zajrzeć do dokumentu informacyjnego.
Sprzedaż poniżej 0,20zł nie stanowi jak na razie istotnej wielkości, więc póki co powinny być wzrosty. Ci co kupowali w emisyjnej po 22gr też przecież chcą zarobić.
ja przejzalem i wiem ze spolka jest na plusie od ostatnich kilku lat i tu sie Toba PI zgadzam faktem jest ze czekamy na rozwoj sytuacji i rozpoczecie zainteresowania papierem w perspektywie czasu wzrosty i ladna kasa mam nadzieje ,choc dosypuja jakies leszcze po trochu zeby chyba kurs uwalic nie uwazam zeby trend spadkowy trwal dlugo kwestia czasu mina swieta i bedzie up
Jeden ruch zakupu na ok 50k-100k akcji może spowodować wzrost nawet do 30-35gr.
Trzeba budować popyt, wtedy "reszta" obserwatorów zmieni zdanie o spółce i zwyczajnie z chęci szybkiego wzrostu będzie inwestować w te papiery.
Tu przez dłuższy okres czasu FF będzie mały.
PI masz racje jak obroty skocza kurs poszybuje w gore tylko trzeba czasu a co do FF to maly jest i oby taki byl wtedy wieksze szanse sa na szybkie duze wzrosty pozdro ja moje papierki trzymam liczac na 100% zysku
Tu przy popycie ok 300k cena za akcję może skoczyć powyżej 100%.
Ale póki co zainteresowanie małe.
Myślę, że jak ludzie trochę poczytają Dokument Informacyjny to nabiorą przekonania do tej inwestycji.
widze ze dyskusja jest tylko miedzy nami mysle podobnie ci Ciebie trzeba deko cierpliwosci i napewno bedziemy jechac w gore ja sie nie spiesze z tym paperem licze na spore zyski i mam czas zeby czekac pozdro
Ja też mam trochę papierka. Po 0,23 i dokupione po 0,21. Trochę bardziej liczyłem na debiut, ale cóż, pożyjemy zobaczymy. Do Nowego Roku pewnie niewiele się tu zmieni. Mam tylko nadzieję, że nie będzie to jedna z kilkudziesięciu kolejnych "martwych" spółek na NC.
ozywienia brak stoimy w miejscu wiec dzis zapomnijmy o jakichkolwiek ruchach ja mam srednia po 22 gr wiec w plecy jestem jeszcze i to sporo ale nie sprzedam za szybko bo szkoda tracic skoro mozna zarobic wprzyszlosci pozdrawam i czekam jak wy do zamkniecia
PI i GIT zyjecie ?? widzicie co sie dzis dzieje chyba nastroj przedswiateczny dopadl wszystkich i nie wiadomo co i jak lecimy w dol jak uwazacie czy po swietach to sie zmieni ja mam nadzieje ze tak