1 2-3 lata temu mnie tu nie było.
2. o Tobie forumowicze opinię mają wystarczy się cofnąć przypomnieć jak zmieniasz nick i wprowadzasz ludzi w błąd....?
W I Kwartale 2007 roku Centrostal pokazał - 1,0 mln zl zysku netto - kurs spółki: ok. 28,0 zł
W I Kwartale 2008 roku Centrostal pokazał - 2,75 mln zysku netto - kurs spółki: ok. 3,50 zł
Różnica - 800% KREATYWNA KSIĘGOWOŚĆ
Tak było rok temu…podatki, podatki, podatki…. Przypomnieć Ci co wtedy pisałeś..?
http://www.fotoszok.pl/show.php/763354_1.png.html
JEDEN OBRAZ WARTY TYSIĄCA SŁÓW…
LESZCZYNSKY
leszcz jakich mało
giełda to pasja pieniądze po drodze
Np.
Autor | ~XXL [85.14.117.*] 2010-12-21 10:21
Zobacz wątki dotyczące Cognor S.A.
Zobacz profil Cognor S.A.
Smutne to ale prawdziwe i nie ma co się łudzić.
Kurs niedoszłego stalowego "potentata na Europę Środkowo-Wschodnią" leci z sesji na sesję bo wiadomo już jaka przyszłość czeka spółkę.
Jeżeli dystrybutor stali sprzedaje za marne pieniądze wszystkie swoje aktywa to co zostanie ze spółki ?
Odpowiedź: wydmuszka !!!
Podziwiam ostatnich naiwnych, którzy jeszcze łudzą się, że ktoś zrobi tu wielki odpał i będzie kupował drogo akcje, których teraz nie chce kupować po 2,5 zł !!!
Że znajdą się jacyś frajerzy, którzy po 29 grudnia rzucą się na akcje "potentata" i pozwolą zarobić niepoprawnym marzycielom z forów dyskusyjnych.
Wszystko wskazuje na to, że jest tak jak w znanej piosence: "To już jest koniec, nie ma już nic , jesteśmy wolni, możemy iść".
Kolego leszczensky: nigdy nie zmieniałem nicku i zawsze pisałem prawdę !!!
COGNOR jest słabą i mocno zadłużoną spółką wciąż generującą straty na poziomie operacyjnym.
Można bez większego ryzyka prognozować, że gdy nastąpi kolejna fala wyprzedaży na giełdach w I kwartale 2012r. kurs "perełki" P.Sztuczkowskiego poleci w kierunku dołków bessy z 2009r. na poziomie 2,1 zł.