ZZZ czy Ci cos to nie przypomina ? :) Kolejny czlonek nabral kasy i ucieka z rady !!! Gdzie prokuratura i KNF !!!
Dzis kolejne info o rezygnacji i oczywiscie oceniana wspolpraca wysoka jak oni moga spac spokojnie :) dziwie sie im :)
"Zarząd Spółki informuje, iż w dniu 19 września 2011 roku otrzymał pisemną rezygnację Pana Pawła Piwowara z funkcji członka Rady Nadzorczej Spółki, z przyczyn osobistych z dniem 19 września 2011 roku. Zarząd wysoko ocenił współpracę z Panem Pawłem Piwowarem jako członkiem Rady Nadzorczej Spółki.
Jednocześnie Zarząd otrzymał informację o zgłoszeniu kandydatury Pana Paula Bragiel na członka Rady Nadzorczej Spółki. Pan Paul Bragiel pełni od października 2007 roku funkcję doradcy (Member, Board of Advisors) w spółce Playfire oraz Partnera w spółce I/O Ventures (od stycznia 2010 roku). W swej dotychczasowej karierze Pan Paul Bragiel pełnił ostatnio funkcję Dyrektora Zarządzającego (CEO) w następujących firmach: Lefora (luty 2007 - lipiec 2010), Meetro (sierpień 2004- luty 2007), Paragon Five (wrzesień 1999 - sierpień 2004). Pan Paul Bragiel ukończył Uniwersytet Stanu Illionois w specjalności Computer Engineering. Pan Paul Bragiel jest założycielem i współwłaścicielem inkubatora technologicznego w San Francisco, Kalifornia oraz jest inwestorem w ponad 30 firmach z branży Hi-Tech IT.
Podstawa prawna: §3 ust 2 pkt 11 - Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku New Connect"
niestety jestem w ciągłym kontakcie z prezesem tej firmy i twierdzi że nic sie nie dzieje ale po kursie widać gdzie miejsce tej spółki. Uśredniam ale jest coraz gorzej. Ogólnie nie polecę już nikomu spółek z NC bo to sam syf. A za tym całym dziadostwem to według mnie w dużej mierze odpowiedzialny jest animator i to on sie bawi. Zobacz jak są ustalane transakcje. Nagle nie ma ani po sprzedaży ani po zakupie określonych ilości a tu raz dwa ktoś to przerzuca. Dzieje się tak już od 6zł więc ja jestem tutaj umoczony na całego. Na razie trzymam. Jeżeli spółka ogłosi upadłość to wytoczę proces cywilny prezesowi bo w mailach obiecuje mi że spółka osiągnie rentowność w przyszłym roku i nie ma mowy o upadłości czy wyjsciu z giełdy.
Nie polecam też opteamu tam też sie dzieją takie harce pomimo iż spółka jest dobra.
uciekać z tego syfu jak najszybciej. Ja niestety nie mam takiej możliwości bo mam zadurzą stratę i będę czekał do skutku. A dopóki nie sprzedam to strata wirtualna
U mnie podobna sprawa :)) postawilem krzyzyk na tej spolce albo powyzej 2 zł w co watpie albo 0,10 groszy bo nie sadze zeby nizej spadla chociaz jak tak dalej pojdzie to wszystko mozliwe..
Navi expert podpisali z nimi umowy i co ? nie widac na ich stronie awatara "kto tam co tam" :P