No pięknie prezes wyprowadza gotówkę. Patenty, akcje bankruta kupowane 30% wyżej niż obecny kurs. Powoli godzę się ze stratą kasy. Ale pociesza mnie myśl, że przejadę się na walne i zapytam tych członków czy nie wstyd im tak okradać współakcjonariuszy. A jeśli ten patent będzie dotyczył sposobu wkręcania śrubek na raty to zrobię wszystko, aby doszło do weryfikacji tego orzeczenia rzeczoznawcy a potem sąd i KNF nie dla kasy ale dla uzmysłowienia prezesom ze wejscie na giełdę to też pewna odpowiedzialność.
no juz nie bankruta. Alumast wygral z lichwami z DZ Banku, miliony odszkodowania dostana przez najblisze lata..... Spolka wychodzi na prosta w tym momencie.
mogli po nizszej to fakt, tylko zebrac wieksza ilosc akcji z rynku po dobrej cenie to nie jest takie proste przy tak niskiej plynnosci. Szkopek sprzedaje bo nie chce mu sie czekac pewnie i potrzebuje kasy. To ze sprzedaje to zaden argument jeszcze. Ile bylo takich przypadkow ze glowny wychodzil, np z Optimusa pamietam a pozniej kurs szybowal do gory. Wieksi gracze tez sie myla.... aczkolwiek nie znam na tyle sytuacji w spolce.
Komuś bardzo zależy na dołowaniu kursu i jestem pewien , ze wskoczymy jeszcze na tryb groszowy. Zarzad tez się stara jak może, zeby zdołować kurs. Co myslicie o fuzji z alumastem 1:1? A może wezwanie po średniej z 52 tyg czyli jakieś 1,3?-trochę irracjonalne ale nie mam pojęcia jak tłumaczyć spadek do tych poziomów