• Wszedłem Autor: ~Johny1 [77.255.229.*]
    Wszedłem dzisiaj. Trochę zbyt wysoko, ale cóż. Jakie są perspektywy. Technicznie wydaje się OK. Trochę martwi mnie brak forowiczów na tym papierze. Proszę o opinie. Pozdrawiam.
  • Re: Wszedłem Autor: ~lechu [91.225.135.*]
    Cisza cisza na papierze .małe obroty systematyczne zwalanie coraz nizej .Pytanie do ilu /
    pozdr.Mo zliwe ze za wczesnie wszedłes ?? ale ale kto to wie
  • Re: Wszedłem Autor: ~Johny1 [62.244.131.*]
    Dzięki Lechu. Mam wrażenie, że coś się zaczyna dziać. Martwi mnie otoczenie. Dzisiaj małe obroty 478 mln. Nie widać rajdu, ale myślę, że będzie OK. Pozdrawiam.
  • Re: Wszedłem Autor: ~flcn [77.237.20.*]
    Jestem na spółce dość długo nawet mogę powiedzieć że zdecydowanie za długo. Przy obecnych cenach przeniosłem większość swojego kapitału na IPX i uważam, że spółka jest jedną z lepszych spółek na GPW.

Kondycja finansowa jest bardzo dobra, prowadzony jest skup akcji własnych, spółka płaci dywidendę, wszystko jest OK. tylko otoczenie słabe i nic się na to nie poradzi.

Tak czy inaczej w perspektywie kolejnych m-cy spółka raczej da zarobić swoim akcjonariuszom. Przy ewentualnych spadkach nie spadnie bardziej niż cały rynek, dlatego uważam że warto w nią zainwestować. Oczywiście na własną odpowiedzialność i ryzyko.
[x]
IMPEXMET -0,24% 4,22 2019-08-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.